Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon szerelmes vagyok a barátnőmbe, mégis szoktam más lányokkal is fantáziálni?
igen,pasi vagyok :D
de most ez rossz dolog? egy szemét vagyok?
nagyon szeretem a barátnőmet és nem akarok mással szexelni a valóságban,de a fantáziámról nem tehetek. De számomra ezek a lányok egyenlőek egy guminővel...és ezt nem sértésnek mondom,csak azért,hogy mutassam,mennyire nem érdekelnek ők..
első és utolsó válaszoló! gondolom lányok vagytok! ők reagálnak így egyből,ha valaki őszinte mer lenni egy ilyen témában.
Akkor javítok: FIÚK/FÉRFIAK válaszát szeretném kérni!
A férfiaknak is vannak hormonális ciklusai.
Ez heti,napi,napszaki szinten változó.
Amikor a tesztoszteron szinted magadabb,bizony ez ilyen.
A fantázia szinten lehetetlen ellenállni,de ez még nem jelenti,hogy a valóságban megcsalnád.
Szerintem ez nem gáz.
a csók és a chatszex szerintem is megcsalásnak számít!!!
és nem is tenném senkivel,ha van barátnőm.
egyébként rendben van a szex a barátnőmmel,nagyon kívánom őt és számomra tökéletes. nem ezért csinálom a fantáziálgatást mással. hanem...valahogy egyszerűbb. a szerelmemmel nem tudok elképzelni olyan vad jeleneteket,amiket egy számomra közömbös nővel meg igen. a barátnőmmel inkább érzéki szeretkezést tudok elképzelni és nem olyan dolgokat,mert ahhoz túlságosan tisztelem. Értitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!