Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon szerelmes vagyok a barátnőmbe, mégis szoktam más lányokkal is fantáziálni?
Ó, értem! Szóval a fantáziáidban olyasmit is megteszel az adott lánnyal, amit a szerelmeddel nem tennél meg.
Ez így teljesen érthető.
De minden vágyadról tud a kedvesed? Talán akad egy-két vadabb dolog, ami számára is vonzó. Fontos, hogy mindent megbeszéljetek. :)
Ismered a Madonna-ku..rva szindrómád? Neked az van.
Lényegében azt jelenti, hogy a férfi az anyát látja a nőben akit óvni kell és védelmezni, aki majd gyerekeket szül neki..Nagyon tiszteli. A szex az szent dolog, szerelmeskednek, de az igazi szenvedélynek gátat szab a tisztelet és elég sokszor fordul a pasi ilyenkor egy olyan nőhöz aki nem tisztel (pl. egy prostit vagy szeretőt) és ezét akivel ki tudja élni a vágyait. Nem jó ha a szenvedélynek gátat szab a tisztelet...
Nekem nem kéne ilyen pasi :/ Mérhetetlenül csalódott lennék, ha kiderülne a barátomról, hogy ilyen.
22L
Mert pasi vagy.
Undorítóak vagytok.
(De be kell valljam, kicsit segített a válaszod, mert pont ezzel a dologgal próbálok megbirkózni a barátomnál.
Aranyos.
Hány éves vagy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!