Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb esélyem lehet azért a nőknél, ha muszlimként nem eszem disznóhúst?
Alig eszem disznót és alig iszom alkoholt. Nem vagyok muszlim.
Ez még nem speciális táplálkozás.
A párom nem muszlim, csak allergiás a disznóhúsra. Egyáltalán nem egy nagy speciális körülmény, simán megszoktam, hogy más húsokból főzőcskézek, ha meg nagyon megkívánom, akkor csinálok magamnak külön vagy akkor eszem, amikor épp étteremben vagyunk. Legalább nem eszi el előlem a kolbászt és a sonkát, mindig hozok neki csirke vagy pulykafelvágottat.
Nekem az lett volna kizáró ok, ha vallásos, de ez alatt bármelyik vallást értem.
"A nők szeretnek főzöcskézni.."
Muszlim gondolkodás már ki is villant
Nálam a muszlim lét kizáró ok. Hozzáteszem, még barátságot se tudok elképzelni muszlimmal.
Se a disznóhús, se az alkohol nem fogyasztása se zavar
Itt nem a vallásoddal, vagy a kajálásoddal van a baj, hanem , hogy már most így általánosítasz.
Lehet újat mondok, de nem minden nő szeret ám főzöcskézni meg sütögetni, csak az a muszlima, aki egy hagyományos családban él, ott ez elvárás, ha tetszik,ha nem.
Én pl. ezeket tök szívesen csinálom, akár csak így gesztusból,de ha elvárják, ott megmondom, hogy na itt és ne tovább.
Önmagában a disznóhús nem evése nekem nem kizáró ok.
Muszlimmal az a baj, hogy én keresztény vagyok, ezért sok mindenben máshogy gondolkodunk, így ez a párkapcsolatra is kihatna. Semmi bajom nincs a muszlimokkal, csak kapcsolatban azért egyszerűbb, ha ilyen téren hasonlóak vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!