Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők milyen férfiakra értik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen férfiakra értik hogy "lepukkant, csóró, átlag alatti" ?

Figyelt kérdés

Aki csak 2-400 ezer nettót keres arra értik?

És a átlag alatti külsőt? Tudnàtok kép példát mutatni? Ha valaki mondjuk 90 kg 180 cm mellé az már automatikusan átlag alatti a szemükben? Mert BMI stb hülyeség miatt 66-71 kg nak kell lennie egy 180 cmes férfinek. ?

ma 08:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

"Aki csak 2-400 ezer nettót keres arra értik?"

Pesten talán. Az ország keleti és déli részén, még a megyeszékhelyeken is, 400 ezer forint már egy kiemelkedő fizetésnek számít. A többseg 2-300 ezret keres.

ma 08:56
 2/19 anonim válasza:
100%

Nem unalmas számodra ugye, erről kérdezni az embereket? :)

Lehet bármennyi pénzed, ha belül sivár vagy ugye tudod?

Lehetsz bármilyen helyes, kedves, aranyos, ha rossz az életfelfogàsod ugye tudod?

Ahogyan gondolkodsz, olyan életet élsz. Annak már csak az eredménye, hogy mennyit keresel (milyen módon, mire költesz) kit választasz, hűséges leszel-e, és hogy ki az aki szóba áll veled, de még az hagyján, kérdés, hogy ki az aki megtartasz, meg egyáltalán megmarad melletted. Ha csak a te oldalakat nézzük, hogy ki vagy, meg mit képviselsz (ebbe beletartozik a pénzed is, ha már ennyire erre hajazod ki a kérdésedet. Ugyanis mindenhez egy házassághoz, gyerekneveléshez is az kell)

De tök mindegy, mert van a fejben valami, és írhat neked bárki bármit, azt ott nem lehet megváltoztatni. Gyenge.

Ha rosszul élsz, lehet bármennyi pénzed, úgyse fog megmaradni senki melletted. Ha jó ember vagy vagy törekszel, úgyis elfogynak fogadni. Ha viszont nem, és maradsz ilyen felfogással amilyennel vagy nem biztos. Azok is elmennek majd akik lehet egy ideig melletted maradnak egy ideig. Egyszer betellik a pohár.

ma 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom én havi 1,2 milliót keresek nettóban szingli vagyok igaz ÉLEK de alig jövök ki a fizumból.Félre tenni nem tudok.

El se tudom képzelni havi 200 ért dolgozni és Élni hogyan lehetne még egy hétre is kevés.

F

ma 09:03
 4/19 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a Thevr-os két srác pl átlag alatti. Ducik is, az arcuk se vonzó. Mostanra a lepukkant jelző is reális szerintem a szakállasra, talán a másikra is. De az itt linkelgetett Mc Istire mindenképp igaz.

Szerintem a 350-400 alatti kereset már a szegényebb kategória. A csóró kifejezést bunkónak tartom, nem használom.

A 180/90 önmagában még nem tesz átlag alattivá. Ha van mellé egy csúnyácska fej (ami önmagában is átlag alattivá tesz külsőre), vagy amorf az alkatod az már elég az átlag alatti jelzőhöz. Ha arányosan oszlik el, egészséges izomzattal az a pár plusz kiló, akkor tökéletes is lehet.

Ez egy összetett kérdés. Aki 300 nettót, vagy alatta keres, annak nem lesz egy szintén 300-at kereső szegény. Egy 600 ezret keresőnek már valószínűleg igen. A szépség is relatív. A lerúgottság kevésbé. Az annyit takar, hogy igénytelen, fizikailag rosszul kinéző ember az illető. Olyan, aki minimál energiát fektet magába.

ma 09:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
3-akkor azért egy pénzügyi tudatosság tréningre írásd be magad, mert valamit nagyon rosszul csinálsz.
ma 09:22
 6/19 anonim ***** válasza:
51%

Tényleg annyira sötét vagy, hogy nem tudod, mit jelentenek ezek a jelzők?

Nem beszélgettek veled a szüleid? Nem olvastak mesét?

Néha egy magazint, újságot azért olvasol? Megérted az írott szöveget?

ma 09:33
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Igen, a kövérség csúnya. Ha a BMI hülyeség, akkor gondolom a nőknek is hülyeség és ők is lehetnek hájasak. A 3-400 nettó meg Pesten átlag alatti, ország többi részén átlag.
ma 09:42
 8/19 A kérdező kommentje:

6

Mire ez a rejtett agresszió a szövegedben?

Netán 30 évesen a szüleid tartanak el? Kivetíted a gondodat màsra, hogy biztos nekem nem olvastak a szüleim? 😅

ma 09:55
 9/19 A kérdező kommentje:

7

Ne csak a vegletekben gondolkozz! Nem vagyok vékony. De 170 kg sem. Ahogy a leendő partneremtől sem azt vàrom hogy 48 kg legyen. Lehet 60 is.

És szerintem nem vagy tisztában a pesti fizetésekkel. 300 körül keres itt kb az összes fizikai beosztott. Akinek 400 van, az már egy fokkal jobb kategória. Csak az elszállt agyú nők jönnek azzal hogy már a minimálbér az 1 millió. (Persze az orvosoknak így lehet..)

ma 10:02
 10/19 anonim ***** válasza:
35%
Mondjuk a fizikai munkás alapból átlag alatti szerintem. A 60 kg meg egy 168 centis nő esetében is meg az egészséges BMI része, szóval ha te a BMI fölött vagy, akkor az egy 168 centis nő esetében a 75 kilót jeleni, ami 7 kilóval van az egészséges bmi teteje fölött.
ma 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!