Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha én 22 évesen el sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha én 22 évesen el sem tudom képzelni hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés
Másoknak ennyi idősen már több kapcsolatuk is volt nekem meg még senkim, sőt el sem tudom képzelni hogy valaha barátnőm legyen. Nem érdeklem a lányokat, meg kevésnek érzem is magam hozzájuk.
ma 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Manapság egyre többen elnek egyedül. Tehát az lehet normális ha jól érzed így magad . Inkább az a kevésbé normális, hogy ennyire lebecsulod magad.
ma 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, lehet te későn érő típus vagy
ma 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt kéne tudni, hogy jól érzed magad-e így. Ha igen akkor Ok ( sokan vannak el egyedül is ) hanem akkor meg változtatni kell.
ma 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy nem szeretnel kapcsolatot vagy nem “lehet”. Elobbit el lehet fogadni es le lehet boldogan elni vele egy eletet, utobbi esetben viszont nem.
ma 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!