Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati szakértők szerint egy átlagos kapcsolatot hat hónapig tart kiheverni. Egy férfinél ez annyit jelent, hogy addig nem is keres barátnőt csak szexet? Ha van olyan nő a múltjából akivel el tud képzelni kapcsolatot, azt az első fél
Hulyeseg, akarmennyi idobe telhet. Ferfitol is olvastam mar itt az oldalon olyat, hogy evek teltek el az exe ota es azota is hianyzik neki es nem akar mast. Van aki meg harom het mulva massal van.
Udv, egy parkapcsolati szakerto.
Igen ezt hívják átlagnak, köszönjük
Egyébként kérdező, elvileg igen, azt jelentené
Kit érdekel az átlag. Aki csak átlagosnak tartja magát az bűnronda és többnyire lúzer!
Egy valamirevaló pasinak meg minden ujjára jut nő! Egy naoot sem fog keseregni egy hulladék nő miatt!
Mertem feltételezni hogy a kérdező rosszul fogalmazott, ugyanis ennek csak akkor van értelme ha "átlagban egy átlagos kapcsolatot"-nak van fogalmazva
Ellenkező esetben azt jelentené, hogy minden egyes átlagos kapcsolatot 6 hónap kiheverni. Ez pedig szerintem elég könnyen cáfolható.
Köszönöm a rendkívül hasznos kötözködést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!