Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párkapcsolati szakértők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati szakértők szerint egy átlagos kapcsolatot hat hónapig tart kiheverni. Egy férfinél ez annyit jelent, hogy addig nem is keres barátnőt csak szexet? Ha van olyan nő a múltjából akivel el tud képzelni kapcsolatot, azt az első fél

Figyelt kérdés
évben várhatóan nem keresi meg?

2023. ápr. 12. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Ha leírom, hogy mit tapasztalok, úgyis letépik a fejem...

A 30 körüli és alatti korosztályra látok rá leginkább. A szakítások többsége (ami nem megcsalás), úgy néz ki a sztori, hogy meglepő módon a férfiak eléggé összetörnek és akár évekig is egyedül vannak. A nők pedig 1-2 hét vagy hónap után már elég aktívan randizgatnak és egyebek. Mintha kihalt volna ennél a korosztálynál a komoly érzelem a nőkből és a férfiak még érzelmesebbek lennének.

2023. ápr. 13. 00:17
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 nem tépem le a fejed, konkrét őszinte válasz, köszi
2023. ápr. 13. 07:08
 13/16 A kérdező kommentje:
#9 az volt a kérdés hogy ha már tud egy jó nőt, akkor mennyit vár hogy kapcsolatot kezdjen vele. Kell egy lefutási idő.
2023. ápr. 13. 07:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem az exem a távozásom után 2 héttel màr mással volt. Ráadásul eléggé leadta a szintet. De biztos van benne olyan ami bennem nincs. Akartam, hogy visszatérjen most màr nem. :) Sok boldogságot Nekik. :D
2023. ápr. 13. 07:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hónap kellett, de csak azért, mert nem találkoztam a férjemmel előbb. Ahogy megismertem őt azonnal szerelmes lettem, az elmebeteg exemet egyik napról a másikra úgy elfelejtettem, mint a huzat. Onnantól kezdve az se érdekelt, hogy mi van vele. Ez annyira nem egy általános dolog. Olyat is ismertem,aki 5 éve síratta az exét, aztán velem akart kezdeni valamit, de azért Andika így Andika úgy. Otthagytam, mint eb a szrát. Az sw normális, ha valaki éveken keresztül sír a volt parja után.
2023. ápr. 13. 10:09
 16/16 anonim ***** válasza:
44%

Általában igaz, hogy fele annyi ideig tud teljesen regenerálódni valaki, aki tényleg nagyon szerette a párját.

Magam példája,öt év együttéléses kapcsolat után közel három év kellett,mire teljesen megújultam.

Aki viszont nem képes az exét elengedni, azzal nem érdemes ismerkedni addig.Sajnos,ezt is tapasztaltam:(

2023. ápr. 13. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!