Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet észrevenni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet észrevenni, ha egy nő nyitott az ismerkedésre, vagy csak alapból kedvesebb típus?

Figyelt kérdés
Ez most lehet kissé buta kérdés, de tényleg nem tudom eldönteni, hogy mikor melyik van. Az már jó, ha valaki kedves, érdeklődő, de ismerkedéshez ennél több kell. Vagy nem is kell foglalkozni ezzel, hanem próbálkozni, aztán lesz, ami lesz?

ma 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Ha ismerkedne, akkor keresni a társaságod, sokat néz, hozzád ér gyakran, mosolyog és ezeket viszont szívesen fogadja.
ma 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Én ugyan nem keresem egy férfinek sem a társaságát.Ha velem meg akar ismerkedni, akkor jöjjön ő.

Egyébként meg igen, kérdező, én nem foglalkoznék ezzel, csak a közelében lennék, figyelném, beszélgetnék vele, aztán majd lesz belőle valami.

ma 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Onnan tudod, hogy te teszel fele egyértelmű lépést, hogy ismerkedni szeretnél. Ha vevő erre, akkor ő is az. Értem én, hogy rettegsz az elutasítástól és bizonyosságot szeretnél, de a nők nem fognak udvarolni neked.
ma 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

1

Mivel mi nők is sokat csalódtunk, meg benéztünk dolgokat, így például én leszoktam arról, hogy nyíltan keressem, meg szaladjak egy férfi után, amíg hajlandó lépni. Azokból mindig koppantam.

Ha mosolyog, kedves, érdeklődő veled, akkor egy nagyon laza "megiszunk egy kávét?"-val már tudod, hogy hányadán is álltok.

ma 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Nehezen, szóval a puding próbája az evés. Ha mosolyog, érdeklődő, és kérdezget az már jó jel lehet.

Azért azt is érdemes átgondolni, hogy milyen a környezet, mert ha egy helyen tanultok, dolgoztok, vagy ha gyakran találkoztok valami miatt, akkor lehet, hogy a lány is bátortalanabb, mert egy viszonylag random embernél nincs akkora rizikó.

Plusz, az se mindegy, hogy a lány milyen személyiség, egy extrovertált és egy introvertált jelei között nagy különbségek lehetnek. Én is introvertált vagyok, szóval annál többet, hogy mosolyogok, gyakran nézek rá, kérdezgetek, ennél többet első körben nem szoktam tenni, esetleg megpróbálom keresni a társaságát, csak ez se sült el mindig olyan jól, mert zavarban vagyok. Sokszor van úgy, hogy csoportban jobban tudok beszélgetni, mint ha egyedül vagyunk, legalábbis először. És igen, ahogy a férfi, úgy a nő se akar szék mellé ülni, ha olyan a környezet. Szerintem is a férfinek illik megtenni az első lépést, vagy ha nem olyan határozott bármi miatt (pl. nem biztos magában, vagy a környezet olyan), akkor adjon finom jeleket, de könyörgöm, ne egy hétig pl., mert ha ez a stratégia, akkor azt illik sokkal tovább csinálni, hogy a nő is biztos legyen benne, hogy ez nem véletlen.

ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!