Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találnak társat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találnak társat az olyan emberek, akik nehezen nyitnak mások felé?

Figyelt kérdés
Igazából nem születik mindenki egyforma szociális, kommunikációs készségekkel és nem minden embernek megy könnyen az, hogy másokat közel engedjen magához. Főleg férfiaknál kérdés ez, mert nekik kell kezdeményezni és ha nem olyan típusúak, hogy jól lépjenek fel ilyen helyzetben, akkor elég nehézkessé válik a társkeresés. Pedig lehet az illető teljesen jóravaló amúgy, normális életet él.

ma 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nehezen. Nekem 27 évesen sikerült, addig csak próbálkoztam.
ma 13:01
 2/2 anonim válasza:

Magamból kiindulva nekem az sokat segített, hogy olyan társaságba jártam, ahol velem azonos gondolkodásúakkal beszélgethettem. Kezdetben nehéz volt nekem is annyi új emberrel beszélgetni, de ez kellett ahhoz, hogy leküzdjem a gátlásokat. A lényeg az, ha te nem szeretsz annyira beszélni, akkor kérdezgetni kell a másikat és ha érdeklődik irántad azt úgyis látni fogod, mert visszakérdez.

Röviden összefoglalva gyakorlás kérdése az egész és megfelelő környezetben meglátod menni fog. Az elején nehéz lesz, de utána oldódni fog a feszültséged meglátod. 25/F

ma 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!