Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kövér emberek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér emberek mennyire nehezen találnak párt?

Figyelt kérdés
Csomó kérdés szól erről. Ez valós probléma?
2019. jan. 21. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Igényektől függ, leginkább külső igényektől, amennyiben nem a pénztárca számít.

Én látok mindenféle fajta kinézetű embert mindenfélével :)

Kövéret sportossal

vagy csak túlsúlyost vékonyabb sportosabb alkatú nővel.

retardált fejűt szintén retardált fejűvel

Szóval van olyan felállás is elég sok amiben a férfi túlsúlyos illetve kövér, és a nő nagyon jól néz ki, habár akiket ismerek ilyen párok azoknál a pasinak elég sok pénze van. De....van olyan is ahol tök átlagos csak kicsit kevesebb.....

vagy azonos - azonossal.

szóval lényeg a lényeg, hogy azt lehet látni, hogy kb ugyanannyi eséllyel indulnak, nem látom azt, hogy akik nem kövérek azok többen lennének kapcsolatban...

2019. jan. 21. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Azonban az tény, hogy kövér embereknek nehezebb. Bár én azt vettem észre, hogy több kövér nőt láttam már vékony pasival.

Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon.

A kövér emberek is találnak párt, csak jóval nehezebben, mikor eleve a vékonyak is nehezen találnak megfelelő párt maguknak.

Mindig szoktam mondani, hogy a kövérek fogyjanak le a saját egészségük miatt! Hisz, ha nincs egészségünk, akkor semmink sincs.

2019. jan. 21. 10:59
 3/12 Karena26 ***** válasza:
A pártalálás egyáltalán nem a testalkattól függ. Hanem minden mástól.
2019. jan. 21. 11:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Vékony srácként legalább olyan nehéz, mint kövérként.
2019. jan. 21. 11:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem simán találnak. Sőt, leginkább a kövérek szeretnek párkapcsolatban lenni, mert lehet úgy vannak vele, hogy ha találnak valakit, nem eresztik :D
2019. jan. 21. 11:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek nehéz. Pedig nem szelektálok annyira. Csak iq-ra és értelemre. Tőlem a jövendőbelim lehet 40 vagy 90 vagy 120 kilós is. Ha van benne olyan ami megfog, és normális, akkor miért ne.

Ezt azért mondtam el, mert vékony srácként már tetszett nem egy kövér vagy telt lány is.

2019. jan. 21. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nem durván elhízott akkor ugyanúgy mint az átlagos testalkatúak. Csak érdekességképpen írom le: Pár éve középkorú szingli, kicsit telt nőként nekem nagyon bejöttek volna a kicsit erősebb (kis pocak, mackós) férfiak. Hát én nekik NEM. Mindig a vékony, szinte sovány férfiak találtak meg. Most már örülök neki. A párom is ilyen.
2019. jan. 21. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Kövér nőknek így sem nehéz ! A férfiaknak 0 % az esélye ha melle nem vagyonos .
2019. jan. 21. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen, a húspiaci értékük közelít a nullához.
2019. jan. 21. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Csomó kövér nőt látok normális alkatú sráccal. És még büszkék is a kövér csajukra! Puszilgatják a csajokat nagy tömegben is. Nem tudom a Gyk közösség melyik bolygón él? A súly semmit sem jelent a szerelem szempontjából!
2019. jan. 21. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!