Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nehezebb párt találni magának a csóró kövér férfinak vagy csóró kövér nőnek?
Annak, amelyiknek unalmasabb a személyisége.
Szerintem nemek között nincs különbség, az tény és való, hogy egy kövér embernek (tehát férfinak, nőnek is) nehéz párt találnia, de nem lehetetlen.
21/L
Egy kövér nő bármikor találhat, de egyk övér férfinek nehezebb lesz.
Bár én még szűzként sem jönnék össze kövér emberrel, lehet 3 éven belül már a föld alatt lesznek.
Szerintem teljesen mindegy.
Eleve egy kövér nő vagy férfi, igazából mindegy lehet vonzó attól hogy még kövér. Nem egy olyan csajt ismerek akik kövérek de mégis csinosak, előnyösen öltözködnek, ápoltak. A kövér férfiak is ha adnak magukra valamelyest akkor ők is elég jól tudnak kinézni.
Meg ugye a kövér embernél nagyon sokat számít mennyire fogadja el magát, ha elfogadja magát ez látszik a kisugárzásán, önbizalmán és ez már sokat tud nyomni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!