Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még egy fogatlan átlagos pasi is könnyebben és előbb talál párt mint egy kövér pasi?
a kövérnek valószínűleg olyan is a mentalitása és a kisugárzása, ne csodálkozz ezen
24F
Ha hátsó őrlő foga hiányzik azt a kutya sem veszi észre. A kövérek nem kelendőek ezt jobb ha elfogadod vagy teszel érte, hogy ne így legyen.
Amúgy szerinted miért is sikeresek azok a vígjátékok amelyekben kövér emberről szól?
Mert eleve komikusan hat a megjelenésük azért. Bölcsek kövére, Nagyon nagy ő, Randiguru, Norbit, Gagyi mami stb. Ismerős?
Az esetlen duci Bridget Jonest is csak a filmben veszi el a magas jóképű nemzetközi jogász, az életben totál másképp zajlana... :)
Le lehet pontozni, de így van. Van aki el tudja fogadni mert olyan jópofa, magávalragadó személyisége van egyébként a másiknak meg tenyerén hordozza a nőjét, de a többséget zavarja
Mindig leírom, most is: amikor kövér emberekről beszéltek, kikre gondoltok? Mert nem mindegy, hogy mondjuk 175 centire 85 kilós az illető (nem izomból van az a ~15 kiló), vagy 120.
Mondjuk én az előbbi vagyok, és soha nem volt legminimálisabb sikerem se. Pedig ápolt vagyok meg a többi itt szajkózott sületlenség is megvan bennem az intelligenciáról meg a figyelmességről... Az is érdekes, hogy itt mindig arról van szó, hogy a hiányzó első fog a legnagyobb mértékű igénytelenség, de azért inkább legyen kerítésfogsora valakinek, mint pár kiló plusz. Érthetetlen.
Nem tudom mi baj a kövér pasikkal. Én mindig vonzódtam a habtestű férfiakhoz :D Jobb mintha sovány lenne.
Persze én se vagyok nádszál, inkább telt, kerekded
Fogápolás az számomra is fontos. :D Azt könnyebb megcsináltatni mint 30 kg leadni úgy h ne lógjon utánna a bőr.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!