Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e esélyem párt találni amíg hízom a betegség miatt?
Fél év alatt 18 kilót híztam látszólag mindenféle ok nélkül. Aztán kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködés. Kaptam rá gyógyszert és diétázom is, de az orvos azt mondta, hogy a hízás valószínűleg nem fog leállni, csak egy idő múlva.
Van esélyem így párt találni? Van, akinek nem taszító, hogy egy csaj nem csak kövér hanem még hízik is?:-(
Vagy várjam meg, míg kiderül, milyen súlyt tudok tartani és addig ne is ismerkedjek?
20/L
Van esély :)
Bár nyilván attól függ hol voltál a 18 kg előtt.
Ha nekem ilyen gondom lenne, elsősorban arra koncentrálnék, hogy egyenesbe hozzam az egészségemet. A társkeresési problémák ehhez képest elenyészők lehetnek. Lehet, hogy találnál így társat, lehet, hogy nem, ez nem ilyen egyszerű, de az egészséged talán most lényegesebb szempont.
Sportolni szoktál valamit?
Átérzem a "fájdalmad" :-(
Szintén betegség által rövid idő alatt, gyógyszeres kezelés által híztam 20 kilót. Az adott gyógyszert egy ideje elhagyhattam ( sajnos bizonyos tünet kezd kiújulni, félek újból felírja a dokim a gyógyszert )és elég lassan mutatkozik némi fogyás.Undorodom magamtól,szégyellem a külsőmet.Végre itt a jó idő, én meg akkora vagyok mint egy hízó.
Szintén PM miatt +15 kg plusz fél év alatt...
Azóta eltelt egy év, hogy helyesen szedem a gyógyszert, edzek elég sokat és szigorúan diétázok, már fogytam 8 kilót és át is alakult a testem, nem olyan plöttyedt. Azért jelentősen jobban festek, szóval nem kell aggódni, ez tud változni. Nem gyorsan, és innentől figyelned kell rá, de simán vissza fogysz majd. Én barátom is kitartott mellettem, úgyhogy kétlem, hogy emiatt ne lehetne barátod. Fel a fejjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!