Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szociofóbiásként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szociofóbiásként hogyan találjak párt magamnak?

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat kérek, és olyanoktól, akik toleránsak az ilyesmikkel szemben. Íme, a szociofóbiáról egy leírás:

[link]

24 éves vagyok, fiú, debreceni - ezeket azért adom meg, mert mindegyik tényező módosít egy kicsit az alaphelyzeten.

Remélem, tényleg tud valaki igazi választ adni, már nagyon szenvedek az egyedülléttől és koncentrálni sem tudok a munkáimra, tanulmányaimra a szeretethiánytól. Tényleg hatalmas segítség volna.

2012. márc. 23. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:

vannak ezek a pár napos csajozó tanfolyamok.

nagyos sok hasonló problémával küzdő srác megy el rá.

2012. márc. 23. 01:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Én most már 46 vagyok, szintén férfi, de sokáig küzdöttem szociofóbiával és/vagy pánikbetegséggel.

Hasonló korú voltam, amikor "lett" az első kapcsolatom.

Sokat vártam tőle, de sajnos a betegséget nem gyógyította meg önmagában az a tény, hogy becsajoztam.

Magadnak kell ezen melózni. A párod esetleg segít ebben.

Kívülről annyira nem látszik ez a dolog, hogy a hozzád legközelebb álló személyek sem tudják magukat beleképzelni igazán.

Konkrét kérdésre szívesen válaszolok.

2012. márc. 23. 02:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, én nem vagyok szociofób, de lenne egy kérdésem:

Miért nem mentél pszichológushoz 10-20 éven át? :O

2012. márc. 23. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Mentem én.
2012. márc. 24. 05:55
 5/5 anonim ***** válasza:

24 vagyok és MÁR nem szocfób. Ne akarj nőt míg ezzel küzdesz. Minden csak rosszabb lesz.

Régen azt gondoltam, minden megváltozik, ha lesz egy barátnőm. Ma már tudom, hogy azért lehet most egy jó nő az oldalamon, mert előtte mindent megváltoztattam.

2012. ápr. 7. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!