Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak párt? 14L
Igen,14 éves vagyok,és nemszeretném,hogy ezen bárki is kiakadjon.:Azt se,hogy visszaküldjetek az óvodába,meg barbizni,stb..szerintem a szerelem nincsen korhoz kötve,és mamár jóval 'Korábban kezdik' a dolgokat a fiatalok..
A suliban nincs igazából senki,legalábbis senki aki komolyabb dolgot akarna,legtöbben a b*sznivaló barbit látják bennem,pedig nem viselkedem úgy,nem is ment át rajtam a fél iskola,szóval teljesen normális lány vagyok.
szőkésbarna hajú,kék szemű,magas,neméppen pálcika tipus,úgy van mit fogni rajtam.adok magamra,mindig ápolt vagyok.
Értelmes lánynak is tartom magam,nem vagyok butácska..(bár sajnos a jegyeimen vanhogy nem ez mutatkozik meg,ettől függetlenül szerintem elég inteligens vagyok,csak egyszerűen tanulni nemnagyon szeretek,nem igazán érdekel..amit kedvelek,az a történelem,a rajz és az irodalom,inkább olyan 'Művészi' típus vagyok,ezek a tantárgyak jól mennek.)
Alapjában véve vicces,életvidám vagyok,de ha a helyzet úgykívánja komoly is tudok lenni..ezenkívül megértő,segítőkész,de nagyon makacs,önfejű vagyok,és rettentően vágyom a szeretetre..a kölcsönös odaadásra,hűségre.Szeretem az élvezeteket,megadnia módját mindennek..étkezés,jó alvás,stb..Külsővel szemben nagy-nagy elvárásaim nincsenek,de nyilván figyelembe veszem aztis,mert ha nem vonzódok az illetőhöz,hiába kedvelem őt,csak barátként tudok tekinteni rá,de az vesse rám az első követ,aki magába néz,és aztmondja hogy nem számít a külső párválasztásnál..Belsőnél,igazából,semmi extra.Szeretem ha egy fiú meg tud engem nevetetni,ha el tudom engedni magam előtte..egyetlen elvárás: ŐSZINTESÉG.
Szóval ötletek,hogy hogyan találhatnék magamnak valakit?:)
Bp közeli vagyok.Előre is köszönöm mindenkinek.
Ha gondolod beszélhetünk.
Bp tőlem kb 25km.
14/F
hm ezt a szöveget akár egy 17 éves is írhatta volna:D
Csak puszta kíváncsiságból küldj egy képet. am nem akarok semmit, csak hátha nagyon rosszul áll a hajad és nem tudsz róla vagy vmi:D
f18
Irj ki egy uj kérdést :
" Ki szeretne egy Bp. közeli 14 éves lánnyal járni ? "
99%-ban s@eggfejek fognak válaszolni, a maradékban viszont megtalálhatod akit keresel.
Vagy nézegesd a kiirt kérdéseket, nagyon sok fiatal srác sir, hogy sehol nem talál barátnöt magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!