Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az hogy vannak emberek akik könnyen találnak szerelmet mások meg nagyon nehezen vagy egyáltalán nem?
Én a nehezen párt találó típus voltam világ életemben.
Én azt látom, hogy aki egyikből a másik kapcsolatba esik, ott azért nincs az a marha nagy válogatás. Egy a lényeg: legyen.
33 F vagyok nem nagyképűségből,de világéletemben könnyen tudtam lányokkal, nőkkel ismerkedni.
Pedig se szépfiú nem vagyok,se kigyúrt ezt komolyan mondom 100 kg vagyok sörhassal de valamiért folyamatosan voltak partnereim.
183cm vagyok és szeretek beszélni és a magam módján szerencsére talpraesett is vagyok.
Viszont pont azért mert mindig volt valakim igazán tartós párkapcsolatot ami eljegyzessel vagy házassággal végződött nem tudtam kialakítani.
Könnyen jött könnyen megy ez volt fiatal koromban a filozófiám
- külső
- könnyen ismerkedő vagy nehezen ismerkedő személyiség, extro vs intro
- viselkedésbeli difik esetlegesen (tolakodó, creepy módon való ismerkedés pl)
Nekem is kesőn lettek kapcsolataim. 23 évesen randiztam először, előtte is lehetett volna, igaz nem sokszor, mert eléggé zárkózott vagyok, kerülöm az embereket.
Vannak olyan ismerőseim, akiknek mindig van valakije...Na szerintem az nem szerelem, hogy 2 havonta mással van együtt az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!