Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferfi torodik a novel az mindig a szerelem jele? Csak azzal torodnek akikbe szerelmesek? Egyaltalan mit jelent ha a ferfi torodik a novel?
Erre nincs fix válasz, hiszen mindenki másként működik. Nekem volt olyan szexuális kapcsolatom, ahol a férfi nagyon törődő volt, mégsem volt szerelmes (szerintem.)
Ha kimondottan csak szexualitáson alapul a kapcsolat, ott is lehet figyelmes valaki anélkül, hogy szerelmes lenne és persze lehet az is, hogy már elindult valamiféle érzelem.
Kicsit keszekusza a kérdés.Mire gondolsz pontosan "törődés" alatt?
Mivel szó volt itt barátságról,ahhoz már alapvetően hozzátartozik a törődés,de semmi köze a szerelemhez.
Velem is törődik a szexpartnerem, majdnem olyan, mintha kapcsolatban lennénk, csak nem találkozunk annyit meg nincs napi kommunikáció.
Szerintem egy normális ember eleve figyelmes a másikkal, kapcsolati státusztól függetlenül, a legtöbb emberbe, akivel találkozom az életben nem vagyok szerelmes, elég fura lenne, mégis tudok velük normális, kedves, segítőkész és társai lenni. Ehhez nem kell szerelem.
Na igen.Ezért kérdeztem,hogy mit jelent a "törődés" a kérdező számára.
De ha szerelem van a törődés részében az elég hamar látszik/érződik.Ha! tud ép ésszel gondolgozni és nem hiteti el magával az ember,hogy pl. "Megölelt,akkor ő tuti szerelmes."
A #6os utolsó mondatával teljesen egyet értek,mert mocskosul pofára lehet esni.
(2)
Azt hiszem kiderült mi a kérdés lényege.Dehogynem,beletartozhatnak ezek a dolgok.A nők nagyon szép meséket tudnak maguknak kreálni az agyukban.Sajnos tapasztalatból mondom.NEM SZABAD!!!
Majd ha konkrétan kimondta,na skkor szerelmes.
(2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!