Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretői viszonyban milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői viszonyban milyen hamar letettek szerelmesek ? Egyáltalán kialakulhat szerelem ? Meddig tartott ?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a szeretői viszonyba sem megyek bele érzelem nélkül. Abban nem annyira hiszek, hogy közben alakul ki. Vagy van, vagy nincsen. A kötődés az, ami menet közben is kialakulhat.
2022. okt. 12. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Eddig egy szeretői viszonyom volt.

Már azelőtt kedveltük egymást, mielőtt először találkoztunk volna.

Mindketten sebzett, törött, százszor csalódott emberek voltunk. Valamekkora szerelem volt köztünk úgy az első randitól fogva. Ez nőtt egy darabig, de mivel nem tartott sokáig, ezért sosem lett egy ilyen óóóriási, életreszóló szerelem.

Szerintem erre én már képtelen is vagyok.

2022. okt. 12. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Körülbelül 3 hónap alatt, 8 hónapja tart. Én sem mennék bele érzelmek nélkül szeretői kapcsolatba.
2022. okt. 12. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk tök lassan alakult ki, kedveltük egymás és nagyon jól éreztük egymással magunkat, de valamiért nem léptünk szintet. Kb fél év volt, viszont azóta is töretlenül együtt.

Szerintem ahol megvan a szimpátia és a kémia elkerülhetetlen egy idő után a szerelem valamelyik féltől.

2022. okt. 12. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Kialakulhat - ahogy bármilyen más emberi kapcsolatban is. Hogy meddig tart... az attól függ. Ha kölcsönös akkor jó sokáig. Ha csak az egyik ember "szerelmesedik be", a másik nem akkor nem olyan sokáig... mert a nem szerelmes embernek egy idő múlva terhessé válnak a szeretője érzelmei.
2022. okt. 12. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Szeretői viszonyban sem leszek szerelmes, nekem ez csak szexről szól.

Persze mivel szeretőről van szó, van némi érzelem, de nagyon ügyelek rá, hogy ne engedjem túl közel....

34/f

2022. okt. 13. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sohasem voltam szerelmes szeretõbe, vigyáztam erre!
2022. okt. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!