Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ennyire szerelmesek? Mi lett a vége, ha vége lett egyáltalán?
Ha tényleg nem érdekel, hogy hogy beszél veled, és teljesen kiszolgáltatod magadat érzelmileg neki, akkor te nem szerelmes, hanem hülye vagy. Már elnézést.
Azt hiszed, hogy ez a szerelem? Amikor félsz, hogy elveszítheted, és hagyod, hogy bármit megtegyen, mert szerinted ettől ő boldog lesz?
Az lesz a vége, hogy a végén még ennyire sem fog tisztelni téged, és talán akkor majd észbekapsz, hogy mennyire megaláz, de addigra már teljesen elveszted önmagadat, az önbizalmadat, tönkremész a kapcsolatba.
30/n
Hát én soha nem tudtam úgy szerelmes lenni hogy a másik közben bántott...vagy várnom kellett arra hogy méltóztatik ugyanúgy szeretni engem ahogy én őt... én mindig megéreztem ha nem kellek annyira egy pasinak, és ez meg is gátolt abban hogy szerelmes legyek...
Egyébként én igen, szeretem a férjemet, őrülten, és az hogy szeretem már ki sem fejezi hogy mennyire.... de ő sose beszél velem csúnyán, és nem kell reménykednem, mert ténylegesen úgy ragaszkodik hozzám ahogy én hozzá...
Ne hagyd már hogy eltapossanak...butaság tűrni azt hogy csúnyán beszéljenek veled... ne elégedj meg egy olyan pasival akit csak te szeretsz. Keress olyat akit te szeretsz és ő is ugyanúgy szeret. Különben sose leszel boldog.
Soha.
Ezt én nem is nevezném szerelemnek.
Amint egy párkapcsolatban ilyen jellegű problémáim akadtak azonnal kezdtem kihátrálni.Ilyen emberen nem sok szeretni való van hidd el!
Sajnálni fogod az időt,amit rá vesztegettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!