Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (főleg azoknak szól, akiknek több barátnőjük is volt), ti mindegyik lányba szerelmesek voltatok, akivel jártatok? Vagy ha csak egybe, ki volt az? Miért lett vége?
Esetleg volt olyan, h szerettetek egy lányt, nem lehetett a tiétek és kerestetek egy másikat "pótléknak?
Kort is írjatok
Bennem nagyon mély nyomot hagyott az első. Belé fülig szerelmes voltam, aztán utána az összes kapcsolatom évekig arról szólt, hogy hogyan tudnám visszaszerezni ugyanazt az érzést, amit akkor éreztem, tehát "pótlék"-ot kerestem, a te szavaiddal élve.
Mondanom sem kell, hogy végig csalódás volt, mert rá kellett jönnöm, hogy minden szerelem más!
Aztán rátaláltam a mostani páromra, akivel a kapcsolatom, az iránta érzett szerelmem, hogy is mondjam ... sokkal higgadtabb, de mégis mélyebb!
25/F
ez de szép
további sok boldogságot
az eddigi barátnőim kirakat lányok voltak, dísznek másszóval...
aztán benőtt a fejem lágya és most megtaláltam a szerelmem lassan 2hónapja:)
vele eltudnám képzelni a jövőt:)
persze a szerelem még elvakít szépen:D de ha elmúlik majd átalakítom tudatosan irányított szeretetté:)
persze mondani könnyű, tudom:P
23/f
ha vele valaha szakítok, valószínű hogy pótlékokat fogok keresni, vagy pedig áttérek a sötét oldalra és más lányokon álok bosszút azzal, hogy átbaszom őket.
tudom-tudom g*ci felfogás.. de nemtudom mire leszek képes ha lelkileg összerogyok és nem lesz bennem emberi tartás:D
Moszuke, én már egyszer eljutottam odáig, a nagy ő utáni első "kapcsolatommal". Meg ne tudd milyen szar érzés mikor a lelkiismereted gyötör érte!
... mondjuk így utólag már úgy gondolok rá, hogy örültem, hogy lelkiismeret furdalásom volt, ez azt jelenti, hogy még volt bennem egy csöpp emberség, ami aztán segített is kilábalni ebből az elmeállapotból, illetve viselkedésformából! Van néhány dolog amire egyáltalán nem vagyok büszke, ez a második legsúlyosabb!
Minden második pótlék, csak néha az ilyen kapcsolat tart el sok évig, akár évtizedig.
Múlt héten volt egy kis koppanásom. Vagyis nagy, de még nem végleges. Ha mégis összejövök vele, akkor félő, hogy már nem tudok megbízni benne és ő lesz saját maga pótléka. Ha nem jövünk össze, akkor a következő lány fog így járni. Nem vagyok büszke erre, de így működik.
Kivételt jelenthet ha van egy lány (Van! :-)), aki szintén nem közömbös, de egyszerre nem akartam kettőt bolondítani és ő lesz a következő.
az első csak idő szerint az első, lehet egykor ő volt am inden, mer ő volt az első, de ha már elmúlik a szerelem, vagy eseteg megbántott az illető, és a bántott fél szakít mer már nem tud így boldog lenni, akkor találhat második, harmadik lányt
és a sokadik csajba bele tud szeretni, és akkor csak ő van neki, semmi pótlék, semmi sóvárgás
és önmagáért fogja szeretni, nem azért, mer hasonlít az előző nőre
sőt lehetj obban fogja szeretni szerelemmel, mint a legelső szerelmét, van aki mondjuk az 5 dik barátnőjét jobban szereti fél év után, mint az elsőt mondjuk három év alatt
főleg ha az első még gyerekszerelem volt, tapasztalatlanul
ha meg még rosszúl is végződött meg sok ovlt benn a fájdalom, akkor végképp
nekem a jelenlegi barátom a minden, és hiába voltak rendes meg sokkal jobb képübb pasijaim azelőtt, meg hosszabb kapcsolatom, hiába maradt emlékezetes, attól még am ostani pasim a legfontosabb nekem a ivlágon, és jobban szeretem őt, mint egykor akármelyik eddigi pasimat
amit eddig szerelemnek hittem, rá kellett jönnöm, hogy csak fellángolás volt, mer ez az igazi szerelem amit most érzek
és a szerelemben nincs olyan hogy eset, meg korkülönbség, meg nemi identítás, meg származás, vagy társadalmi rang
a szerelem megmagyarázhatatlan, nem tudatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!