Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk (főleg azoknak szól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (főleg azoknak szól, akiknek több barátnőjük is volt), ti mindegyik lányba szerelmesek voltatok, akivel jártatok? Vagy ha csak egybe, ki volt az? Miért lett vége?

Figyelt kérdés

Esetleg volt olyan, h szerettetek egy lányt, nem lehetett a tiétek és kerestetek egy másikat "pótléknak?

Kort is írjatok

2011. jan. 17. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Háát én bevallom mindegyikbe szerelmes voltam, ha nem elsőre hát 2-3.x-ra:)
2011. jan. 18. 11:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Nos nem mindegyikbe voltam szerelmes, egy lány volt, akibe nem igazán voltam az 2 hónapot voltunk együtt, és ez miatt is lett vége ős sem volt az én sem 22F pótléknak meg soha senkit nem használtam mert elég nagy genyóság...
2011. jan. 18. 11:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy működik, hogy pótléknak keresem, hanem egy csalódás után nem tudok olyan nyílt lenni, mint előtte. Sokkal gyorsabban túl lehet lenni egy kapcsolaton, ha jön egy másik.
2011. jan. 18. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!