Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orange4 kérdése:
A kukásunk elkezdett flörtölni velem amit nem tudok mire vélni, főleg h mióta nyitott lettem erre, nem történik semmi csak jópofáskodik. 50 éves vagyok, még mindig nem rossz nő, ő kb 45 körüli, nem rossz pasi. Nem értem Vélemény?
Figyelt kérdés
okt. 29. 00:03
2/10 anonim válasza:
Egyedülálló egyáltalán?
Lehet fél az elköteleződéstől, komolyabban fordítani a dolgot
Kérdezz rá nyíltan, hogy van e kedve komoyllyanbban ismerkedni, randizni
3/10 anonim válasza:
Kacérkodásnak hívják. Semmi komoly. Incselkedett veled.
Vagy ne hogy azt mond még ennyi idősen is problémát jelent a férfiaknak elhívni valakit.
31/F
4/10 anonim válasza:
Ilyen típus. Nem akar tőled semmit, túl komolyan vetted
6/10 anonim válasza:
50 évesen az embernek már kellene annyira nyitottnak és bátornak lennie hogy ezt megkérdezze
7/10 anonim válasza:
Kezdj értelmiségivel.
Miért te értelmiségi vagy hogy ezt várod el? Esetleg egy nő vagy aki csak a lyukat adja a kapcsolatba de a férfi legyen gazdag?
8/10 anonim válasza:
Vagany.. jobb mint egy koszos irodista puhany xar.
9/10 anonim válasza:
#1 Ha nem lennének kukások meg takarítók, téged is ellepne a szar! Jobban teszed, ha megbecsülöd a kétkezi munkát végző embereket!!!
N
Kérdező, ha tetszik, vedd a lapot, flörtölj. Előbb-utóbb elhív, de ha nem, puhatolózz, nyitott lenne-e rá...
10/10 anonim válasza:
Jobban keres a kétkezi melós, mint egy lexikális tudással rendelkező "értelmiséginek" titulált 80as IQ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!