Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Eger környékéről hová lettek...

Eger környékéről hová lettek a normális lányok? Egyszerűen sehol senki aki nyitott lenne ismerkedésre, bármi egyébre.

Figyelt kérdés

Igazából én bármire nyitott vagyok, barátság, ismerkedés, anyagi támogatás+ barátság extrákkal, mellé lelkizésre is vehető vagyok csak normális lány közelébe tudhassam magam, aki vágyik egy társaságra. Régebben nem volt ennyire pocsék a helyzet, most pedig lehetetlen egy lányra is ráakadni aki találkozna is. Mindenki fél, bezárkózik, túlságosan is ráfeszül.

Ha netán van valaki lány akit érdekelnék, az írjon privátban, bár aligha akad itt olyan. Ha lesz egy üzenetem az maga a csoda.

Egyébként külsőre nincs velem gond, képcserére, más felületen való beszélgetésre is nyitott vagyok ahogyan személyes találkozóra is.

okt. 5. 00:54
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Messze laksz
okt. 5. 01:26
 2/23 anonim válasza:
Én ott élek.
okt. 5. 02:00
 3/23 anonim válasza:
Normális lánynak tartom magam, én elköltöztem, mert nem találtam munkát. Sok ismerősöm így van ezzel, sajnos kevés lehetőség van abban a városban, pedig szerettem ott lakni.
okt. 5. 07:12
 4/23 anonim válasza:
hány éves vagy?
okt. 5. 07:32
 5/23 anonim válasza:
Máshol is ugyanez a helyzet, mert ha nem nagyvárosban élsz és/vagy dolgozol, akkor élőben nincs hol és kivel ismerkedned, akik meg a neten vannak, azok vagy irreális igényeket támasztanak, vagy csak játszadoznak, vagy kamusok, vagy kövérek/lepukkantak. Találkozni ma már nem igazán akar senki, tök mindegy, hogy két nap vagy egy hónap után hívod-e el.
okt. 5. 14:56
 6/23 A kérdező kommentje:

5.

Teljesen igazad van, nagyon megváltoztak az emberek, főleg a nők hozzáállása. Az emberiség lefelé halad a süllyesztőbe. A 80-as, 90-es évek és a 2000-es évek első fele ilyen szempontból csúcs volt. 2010, de főleg 2015-2020 óta gyötrelem látni, hogy milyen irányba halad az emberiség.

okt. 5. 17:33
 7/23 anonim válasza:
#6: Mondjuk részben érthető is az, ha a nők tartanak a férfiaktól, viszont azokat sem tisztelik és értékelik, akik normálisan közelednek hozzájuk. Mostanra a nők nagy része elhitte, hogy királylányok, holott tök egyformán néznek ki, egyformán viselkednek, de úgy gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár a szőke herceg. Falun élek, itt semmi lehetőség sincs. Kisvárosban dolgozom, a munkahelyemen csak pár idősebb ember van. Normális kikapcsolódási, ismerkedési lehetőség ott sincs, igaz, aki tehette, az el is menekült innen. Társkeresőkön, netes fórumokon szoktam próbálkozni, minimális sikerrel. Itt is beszélgettem viszonylag sok emberrel, és sok-sok évvel ezelőtt, jó 10 éve még legalább egy-egy találkozást össze lehetett hozni. Később viszont már csak azt tapasztaltam, hogy vagy szó nélkül eltűntek a jól alakuló beszélgetésekből is, vagy elhárították a lehetőséget, ha találkozni szerettem volna velük, de olyan is akadt, aki folyamatosan csak ígérgetett és türelmet kért, vagy aki eléggé beképzelt volt, az egyikük meg hisztizni kezdett, hogy "rámozdultam", pedig csak megírtam neki, hogy szép és csinos, amikor megláttam a képeit. De más netes felületeken, fórumokon sem jobb a helyzet. Pedig normálisan bántam mindenkivel, próbáltam témákat felhozni, érdeklődni, nem farokfotókat küldözgettem, és csak hetek múltán kérdeztem rá a találkozásra, miután már úgy gondoltam, hogy érdekelhetem őket, és meg tudnak bízni bennem, de semmi. Társkeresőkön, szexpartnerkeresőkön is nézelődtem, de katasztrófa az egész. Rengeteg a kamus, a másik nagy rész pedig vagy nem tudja, hogy mit akar, és csak szórakozik veled, vagy irreális elképzelései vannak önmagáról és a leendő társáról, partneréről. Néhány lájkig, matchig, rövid beszélgetésig eljutottam, és ennyi. Így aztán nagyjából esélytelen az ismerkedés. Az 5-ös voltam.
okt. 5. 19:18
 8/23 A kérdező kommentje:

7.

Mintha én írtam volna ezeket a sorokat, tökéletesen egyetértek és igazad van ! Nálam is ugyanez. Írt nekem egy csaj itt, hogy Eger környékéről van, mire kérdeztem, hogy de pontosabban ha szabad kérdezni merre? Aztán rávágja, hogy semmi közöd hozzá. Könyörgöm, biztos felkutatom ha leírja, hogy mondjuk Felsőtárkány vagy valami, holott még nem is láttam képen. Ez a rosszindulat ami jön egyes nőkből teljesen hányinger.

okt. 5. 19:52
 9/23 anonim válasza:

Én írtam a 2-es választ.

Mire a kérdező mindenáron azt akarta megtudni, Eger melyik részén élek pontosan.

Válaszoltam, hogy Eger környékén élek - úgy gondolom ezen az oldalon első üzenetben ennyi bőven elég, ami a lakóhelyemet illeti.

De a kérdezőt még mindig nem érdekelte semmi más azon kívül, hogy melyik településen élek.

S valóban - ezek után főleg -, semmi közöd hozzá.

Kaptam is választ: “Hülye picsa”

😄

S te keresel normális lányt? 🙂

okt. 5. 20:21
 10/23 anonim válasza:

Engem is kérdezett, én megírtam hová költöztem, még azt is ideírom, hogy a Malomárok utcában laktam.

Hiába hosszú az utca, aki ismer, ebből pontosan tudni fogja, ki vagyok. :D

Én szívesen beszélgetek, még az is előfordult, hogy találkoztam online megismert emberekkel.

A férjem is így ismertem meg, szóval ilyen irányban nem ismerkedek. :D

okt. 5. 22:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!