Eger környékéről hová lettek a normális lányok? Egyszerűen sehol senki aki nyitott lenne ismerkedésre, bármi egyébre.
Igazából én bármire nyitott vagyok, barátság, ismerkedés, anyagi támogatás+ barátság extrákkal, mellé lelkizésre is vehető vagyok csak normális lány közelébe tudhassam magam, aki vágyik egy társaságra. Régebben nem volt ennyire pocsék a helyzet, most pedig lehetetlen egy lányra is ráakadni aki találkozna is. Mindenki fél, bezárkózik, túlságosan is ráfeszül.
Ha netán van valaki lány akit érdekelnék, az írjon privátban, bár aligha akad itt olyan. Ha lesz egy üzenetem az maga a csoda.
Egyébként külsőre nincs velem gond, képcserére, más felületen való beszélgetésre is nyitott vagyok ahogyan személyes találkozóra is.
5.
Teljesen igazad van, nagyon megváltoztak az emberek, főleg a nők hozzáállása. Az emberiség lefelé halad a süllyesztőbe. A 80-as, 90-es évek és a 2000-es évek első fele ilyen szempontból csúcs volt. 2010, de főleg 2015-2020 óta gyötrelem látni, hogy milyen irányba halad az emberiség.
7.
Mintha én írtam volna ezeket a sorokat, tökéletesen egyetértek és igazad van ! Nálam is ugyanez. Írt nekem egy csaj itt, hogy Eger környékéről van, mire kérdeztem, hogy de pontosabban ha szabad kérdezni merre? Aztán rávágja, hogy semmi közöd hozzá. Könyörgöm, biztos felkutatom ha leírja, hogy mondjuk Felsőtárkány vagy valami, holott még nem is láttam képen. Ez a rosszindulat ami jön egyes nőkből teljesen hányinger.
Én írtam a 2-es választ.
Mire a kérdező mindenáron azt akarta megtudni, Eger melyik részén élek pontosan.
Válaszoltam, hogy Eger környékén élek - úgy gondolom ezen az oldalon első üzenetben ennyi bőven elég, ami a lakóhelyemet illeti.
De a kérdezőt még mindig nem érdekelte semmi más azon kívül, hogy melyik településen élek.
S valóban - ezek után főleg -, semmi közöd hozzá.
Kaptam is választ: “Hülye picsa”
😄
S te keresel normális lányt? 🙂
Engem is kérdezett, én megírtam hová költöztem, még azt is ideírom, hogy a Malomárok utcában laktam.
Hiába hosszú az utca, aki ismer, ebből pontosan tudni fogja, ki vagyok. :D
Én szívesen beszélgetek, még az is előfordult, hogy találkoztam online megismert emberekkel.
A férjem is így ismertem meg, szóval ilyen irányban nem ismerkedek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!