Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, akinek...

Van itt olyan nő, akinek lenne kedve ismerkedni egy 31 éves incel férfival?

Figyelt kérdés

Tehát a tisztázás végett az incel nem nőgyűlölő, hanem olyan férfi, aki nem tud ismerkedni nőkkel valamilyen okból kifolyólag, ezért még nem volt párkapcsolata. Az én bűnöm például az, hogy átlagosan nézek ki és szegény vagyok. De ha lenne egy barátnőm már egyből nem lennék incel.

Budapesten élek, egymagam. 175/70, átlagos testalkat, barna szem, fekete haj. Szeretek otthon pihengetni, olvasni, sorizni. Mivel szegény vagyok nem nagyon járok el, de szívesen sétálgatnék, kirándulnék leendő párommal. Egyéb külső és belső tulajdonságaimról szívesen tájékoztatom az érdeklődőt privát üzenetben.

ma 14:09
 1/2 anonim válasza:
En mar csajoztam be úgy, hogy volt 300 ftom, aztán visszavaltottam üvegeket, amiket a parkban találtam, ebből vettem valami piát, és így mentem bulizni. A csajt "haza" vittem abba szobába, amiben csorokkent ketten laktunk egy sráccal. Szép se vagyok, sot átlag alatti. Neked miért nem megy?
ma 14:53
 2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy az incel-ek pedig nőgyűlölők... de akárhogy is, szerintem nem jó ötlet cimkét ragasztani magadra.
ma 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!