Lányok, kinek lenned kedve ismerkedni egy 31 éves férfival?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 08:49
1/9 anonim válasza:
Nekem nincs!
2022. dec. 24. 08:54
2/9 anonim válasza:
Jelenleg foglalt a szívem - és három irányba folyamatosan! (Kölcsönös érdeklődések vannak...)
2022. dec. 24. 09:02
3/9 anonim válasza:
Szívesen vezetek be lányokat a testiség örömeibe.
2022. dec. 24. 09:59
4/9 anonim válasza:
Szöged?
2022. dec. 24. 10:11
5/9 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. dec. 24. 10:22
6/9 anonim válasza:
Nekézseny?
2022. dec. 24. 10:27
7/9 anonim válasza:
Csak egy jó tanács: írj valami frappánsat amivel fel tudod kelteni a nők érdeklődését. Nekik elég egyet füttyenteni és férfiak hada árassza el őket ajánlatokkal. Miért éppen téged válasszanak? Fejtsd ki.
2022. dec. 24. 13:47
8/9 anonim válasza:
Igaza van a #7-nek.
Pl.: Sziasztok Laci vagyok. Olyan lányokkal szeretnék ismerkedni akik tudják értékelni, ha egy faszi odafigyel rájuk. Illemtudó vagyok, érzelmi intelligenciám is van, igen jól olvastad és tudom mit jelent. Inkább visszahúzódó fajta de nincs tömegiszonyom el tudom engedni magam egy társaságban, feloldódom. Nincsenek feldolgozatlan traumáim korábbi kapcsolatokból ezért tőled is ezt várom el. Egészségesen és sportosan élem az életem tőled se álljon nagyooon messze ez a felfogás. Klasszikus ismerkedési formát kedvelem nem az első randin vacsi majd nálad vagy nálam szex.
Ezzel mondjuk ki tudsz zárni egy pár agyhalottat (bocs tőlük❤️)
2022. dec. 24. 17:48
9/9 anonim válasza:
Szia Levi!
2022. dec. 25. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!