Ismerkedne valaki egy 31éves kicsit nehezen megnyíló férfival? 22-28 év közötti lányokkal ismerkednék :)
31éves férfi vagyok most lett vége 3hónapja egy 4,5 éves kapcsolatomnak kicsit magam alatt vagyok még,de nagyon szeretnék ismerkedni,randizni találkozni
Nehezen megnyíló típus vagyok, ezért nehezen is megy az ismerkedés.
De nagyon várom hogy találjak valakit,ezzel kirángatva magam ebből a helyzetből és szívesen nyitni egy kedves megértő lány felé :)
Atesz.
25-30 legyen a korosztály szerintem. 22 még nagyon gyerekes meg nem szeretnél szerintem pót apucit játszani. Ha csak baccni kell arra tökéletes lehet, komolyra még nem.
1
Hogy a 22 évesek nem alkalmasak komoly kapcsolatra? Ezt mégis honnan veszed? Ja, várj, kitalálom: volt egy vagy esetleg két ilyen korú partnered és mind otthagytak. Ezzel a felfogással nem csoda. Személyesen ismerek két ilyen korú lányt, mindkettőnek komoly kapcsolata van, az egyiknek másfél, a másiknak lassan három éve.
5
Na, hacsak nem te vagy az egyes, akkor sztem írj neki és barátkozzatok. Tudod, a komoly kapcsolat egy olyan dolog, ami neked sosem lesz, mert te tipikusan az az ember vagy, aki olyan gyorsan váltogatja a partnereit, hogy még a nevüket sem tudja megjegyezni. Nem csoda hát, hogy a legtöbb kapcsolata tönkremegy, hisz minidig a régebbi partnerei nevén szólítja a jelenlegit az ágyban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!