Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedne valaki egy 31éves...

Atesz1209 kérdése:

Ismerkedne valaki egy 31éves kicsit nehezen megnyíló férfival? 22-28 év közötti lányokkal ismerkednék :)

Figyelt kérdés

31éves férfi vagyok most lett vége 3hónapja egy 4,5 éves kapcsolatomnak kicsit magam alatt vagyok még,de nagyon szeretnék ismerkedni,randizni találkozni

Nehezen megnyíló típus vagyok, ezért nehezen is megy az ismerkedés.

De nagyon várom hogy találjak valakit,ezzel kirángatva magam ebből a helyzetből és szívesen nyitni egy kedves megértő lány felé :)

2023. jan. 19. 17:37
1 2
 11/17 anonim válasza:

Szerintem még várj egy kicsit, mivel ebből szokott az kialakulni, hogy mégis rájön az ember, hogy a másikat még nem zárta teljesen.

Még ne ugorj új kapcsolatba, komolyan teljesen játszd le Magadban, mivel nagyon szar helyzetbe fogod sodorni Magad.

2023. jan. 20. 04:40
 12/17 anonim válasza:

#11-el teljesen egyetértek

#12 vagyok.

2023. jan. 20. 04:42
 13/17 anonim válasza:
22-28? Az, hogy a négy és fél éves kapcsolatodat lenulláztad, nem jelenti, hogy megint 26 éves lettél...
2023. jan. 20. 05:16
 14/17 anonim válasza:
Szerintem sem szerencsés egyelőre belevágni az ismerkedésbe újból. A kérdésedből látszik, hogy te is érzed, hogy nem léptél még túl rajta teljesen. A gyásznak idő kell. Valahol azt olvastam, hogy feleannyi idő, mint ameddig a kapcsolat tartott, és akkor jelenthető ki teljes biztonsággal. Elhiszem, hogy fura most egyedül lenni, hiszen már jó régóta nem ez volt a komfortzónád, de ilyen állapotban nem is igazán tudsz tudatosan párt keresni. Várj még pár hónapot, foglald el magad, esetleg új hobbik, csinálj olyanokat, amikre a kapcsolat alatt nem volt időd, töltsd meg az életed. Utána nyitni is sokkal könnyebb lesz majd, még ha zárkózott vagy is. :)
2023. jan. 20. 12:34
 15/17 Hans Pötterman válasza:

" De nagyon várom hogy találjak valakit,ezzel kirángatva magam ebből a helyzetből és szívesen nyitni egy kedves megértő lány felé :)"

Bro,ezt ne. Ez igazságtalan dolog bármelyik lánnyal szemben,majd ha magad kilábaltál a helyzetből, és full tudsz koncentrálni a kiszemeltedre,majd akkor ismerkedj sztem .

2023. jan. 20. 18:52
 16/17 anonim válasza:
Egyetértek Hans Pöttermannal, légyszi ne használj ki senkit csak azért, hogy te jobban érezhesd magad. Nem korrekt a másik féllel szemben.
2023. jan. 20. 21:15
 17/17 anonim válasza:
Veled egykorú miért nem jó?
2023. jan. 21. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!