Ismerkedne valaki egy 31éves kicsit nehezen megnyíló férfival? 22-28 év közötti lányokkal ismerkednék :)
31éves férfi vagyok most lett vége 3hónapja egy 4,5 éves kapcsolatomnak kicsit magam alatt vagyok még,de nagyon szeretnék ismerkedni,randizni találkozni
Nehezen megnyíló típus vagyok, ezért nehezen is megy az ismerkedés.
De nagyon várom hogy találjak valakit,ezzel kirángatva magam ebből a helyzetből és szívesen nyitni egy kedves megértő lány felé :)
Szerintem még várj egy kicsit, mivel ebből szokott az kialakulni, hogy mégis rájön az ember, hogy a másikat még nem zárta teljesen.
Még ne ugorj új kapcsolatba, komolyan teljesen játszd le Magadban, mivel nagyon szar helyzetbe fogod sodorni Magad.
#11-el teljesen egyetértek
#12 vagyok.
" De nagyon várom hogy találjak valakit,ezzel kirángatva magam ebből a helyzetből és szívesen nyitni egy kedves megértő lány felé :)"
Bro,ezt ne. Ez igazságtalan dolog bármelyik lánnyal szemben,majd ha magad kilábaltál a helyzetből, és full tudsz koncentrálni a kiszemeltedre,majd akkor ismerkedj sztem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!