Valaki(nő!) ismerkedne egy magányos, 31 éves bp-i férfival, akinek még sosem volt barátnője?
Kissé introvertált vagyok. Szeretek filmeket(otthon és moziban) és sorozatokat nézni, olvasni. Főzni nem annyira szeretek, de szoktam azt is. Egyedül élek. Szeretnék megismerkedni egy kedves nővel, akit nem zavar, hogy nincs tapasztalatom a párkapcsolatok terén.
175 cm, kb 70 kg vagyok, barna szemű, fekete hajú. Komoly, hosszútávú kapcsolat a cél.
Ha akarsz kapcsolatot akkor ne hencegj azzal hgoy nem volt még barátnőd. Egyébként nagyon nehéz manapság barátnőt szerezni. Felfordult a világ, és minden a külsőségekről szól, nem pedig az elfogadásról. Amikor azzal jönnek hogy fogadjunk el mindenkit olyannak amilyen az egy nagy hazugság.
Regelj be társkeresőkre, használj filtert a képekhez, hazudj, állítsd be magad menő csávónak. Csak így lesz esélyed. Sok sikert!
4-5. Ennél ostobbáb tanácsot még nem hallottam...
Én nőként ha rájövök, hogy össze-vissza hazudik nekem egy férfi azonnal megszakítom a kapcsolatot vele, és gyanítom ezzel nem vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!