31 éves fiatalemberhez legfeljebb mennyi idős nő illik? Mi a legfelsőbb korhatár, ami még a társadalom számára elfogadható?
Ez teljesen szubjektív dolog és nagyon olyan embereknek való kényszeres megfelelést sugall akiket ezek a dolgok valószínűleg nem is érdekelnek. Ha mégis bizonyos szempontokat nézünk a külvilág általi megítélésről, az hogy a párod mennyire ápolt és jól szituált általában sokkal többet elmond mint a kora. De ha az egészet még így is számokra lebontva igyekezzük vizsgálni, az elkövetkező évtizedeket is számításba véve én a megérzésem szerint azt mondom hogy kb. 50.
Üdv. V.N.
Állj állj állj.
Ne a társadalom számára elfogadható kategória alapján élj .
Élj úgy, ahogy kedved van.
Ne másoknak akarj megfelelni és pont.
Amit Te jónak érzel. Te fogod vele élni az életed nem mások.
Én például nem azt nézem hogy hány éves a csaj hanem hogy ne legyen roma. Csak szimplán rasszista vagyok.
F
Miért a társadalom dönti el, hogy egy párkapcsolat életképes-e? A szomszédasszony vagy a szemben lakó Józsi bácsi fog veletek élni?
Kizárólag a két félen múlik. Lehet az a nő 20 is meg 50 is.
A 31 éves fiatalembernek teljesen mindegy.
De ha mondjuk az 50 éves Julika össze akar veled jönni, akkor azért elmondjuk neki, hogy pár év múlva le lesz cserélve egy feleannyi idős nőre, aztán vagy meghallgatja, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!