Srácok, mennyire fontos nektek, hogy miből él és mennyit keres egy nő?
Kedves legyen, lehessen beszélgetni vele, ne csak magával legyen elfoglalva! Legyen talpraesett! Tudjam szeretni és Ő is szeressen!
Nem érdekel mennyi a fizetése ha mellette vidám, de szereti a munkájját! Majd együtt megkeressük amire kell a pénz!
De ez én vagyok!:)
Nem érdekel, hogy mennyit keres avagy mivel foglalkozik(mondjuk azért prostituált ne legyen)...túl erős a büszkeségem, hogy ezt megemésszem.
Amúgy is taszítanak a törtető karrieristák, akik azt is megtervezik, hogy milyen teljes kiörléső lisztet vesznek az Aldiban, miután 16.00kor véget ért a nyelvvizsgájuk stb.
De be kell vallanom magamnak, hogy olyan lánnyal nem jönnék össze, vagy inkább úgy mondom zavarna és nem tudnám sokáig tartogatni az érzést....aki jóval magasabb pozícióban van, mint én és jóval többet keres dupla tripla ilyenek. De ha Sugar Mami, akkor ez sem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!