Hölgyek, de akár srácok is. Véleményetek szerint fontos hogy látszódjon valakinek a kocka hasa?
Van, akinek egész szálkásan sincs kockahasa, a többi része pedig már jó eres... De ha meg tudod csinálni a kidolgozott kockahasat, de nem akarod, nos, a legtöbb ember ebbe tuti nem köt bele. Van, akinek nem is tetszik a kockahas, van minden. Ha elégedett vagy magaddal így is, s nem éri meg neked a szálkásítás, ne csináld, jól nézhetsz ki anélkül is, izmosabb és kevésbé zsíros vagy az átlagnál, ez OKnak tűnik.
Ismerek olyanokat, akik nem is akarnak kockahasat. Joguk van hozzá.
Nem fontos . Én szeretem magamon, de ettől senki se lesz más a szememben.
18/F
Az a fontos, hogy te jól érezd magad:) ha önbizalmat adna és jobban menne a csajozás akkor igenis nagyon fontos, hogy látszódjanak, ha meg így ahogy vagy 0-24 sugárzol az önbizalomtól és az energiától akkor meg neked ne mondja meg senki, hogy hogy néznél ki jobban :D
Ha már így felmerült benned, hogy fontos-e szerintem egyszer szálkásíts le nyárra, és próbáld ki. Onnantól te már tudni fogod, hogy hogyan jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!