Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fontos! 14 évesen hogyan...

Fontos! 14 évesen hogyan szálkásítsam a hasamat? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval. 14 éves vagyok, és szeretnék egy normális alakot. kb 166 cm vagyok, 56 kg. Nem vagyok dagadt, de azért mégis csak jobb lenne.. értitek.

Kíváncsi lennék, milyen diétát ajánlotok, és milyen testmozgást. Esetleg kell-e aerob? Kérlek pontos választ adjatok!

2013. dec. 3. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez tényleg nagyon fontos!
2013. dec. 3. 18:26
 2/8 anonim válasza:

Szetintem még várhatsz ezzel ;)

törekedj a természetességre ;) mivel az a leg szebb ;) nekem legalább is :)

2013. dec. 3. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Csiszolatlan lécet kell rajta húzgálni, attól jó szálkás lesz!
2013. dec. 3. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Na de csak mert most egy kicsit kedvem van hozzá, második!

Szerinted mi az a "természetesség"? :)

2013. dec. 3. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
A természetesség az átlagembernek azt jelenti, hogy rohadtul nem mozgunk semmit, egész nap nézzük a tévét, minden szemetet felzabálunk, egyik cigiről a másikra gyújtunk, hétvégén meg jól berúgunk.
2013. dec. 3. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is van egy elképzelésem, no de szeretném hallani a megszólítottat is.
2013. dec. 3. 18:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Kérlek, ezt nem viccből írtam -.- Vegyétek már komolyan, milyen deszkával? Sport->Testépítés...
2013. dec. 3. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:

De te pedig tisztán a nagyon alap dolgokat nem tudod. Nincs ilyen (helyes) mondat, hogy te ezt vagy azt szálkásítasz. Szálkásítasz, és pont, nem tudod befolyásolni a helyét.

14 évesen kezdd el a fegyencedzést, étkezz normálisan, a tömegnövelő étrendből az alapanyagközpontúság elvét meg tudod tanulni. Majd 1-2 év múlva kezdj el súlyzózni. Addig itt egy könyv a súlyzós edzésről is: Sárga Kapszula.

2013. dec. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!