Valaki írjon akinek kocka hasa van és segítsen nekem, mert én is kocka hasat szeretnék! Kérlek Titeket! Fontos. Valaki?
Spongebob...
mellesleg 98-ban születtél?-.-
már írtam a választ ahhoz a kérdésedhez amit a másik kategóriában tettél fel.
nézd meg
/dirtboy, azóta nem válaszoltál./
mióta nem válaszoltam te fasz?
egyből a választ írtam le te szerencsétlen,utána nem is kérdeztél semmit, akkor meg mi bajod van?
kis takony 14éves hülye gyerek ne dumáljon már azért nekem.
ja bocs kérdeztél,ma 10:35kor.
mennyi idő is telet el?
2óra 10perc?
mekkora egy f asz vagyok hogy 2óra után sem válaszoltam a kérdésedre te jó isten.
mi lehet vajon az oka hogy ilyen f asz vagyok hogy nem válaszoltam 2óra után a kérdésedre?talán mert nem voltam itthon.
most már nem is fogok válaszolni.ott a guggle
te tényleg egy bunkó vagy.Gondolom te se vagy 15nél idősebb ha meg igen akkor szánalmas vagy
Ha valaki kérdez valamit és az olyan tökkelütöttek, mint te lehordják mert kérdezni mer A GYAKORIKÉRDÉSEK.HU-n. Aki csak bunkózni tud az mennyen el egy kocsmába és ott kötekedjen ne itt
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad
kussolj már be ha nem tudod hogy mivan.
de elmondom.
az van hogy kérdezett egyet az egyéb kategóriában.
ott normálisan le is írtam a helyes választ hogy mit csináljon.
láttam hogy itt is megkérdezi és írtam neki hogy már írtam a választ a másik kérdésére.
ez volt tegnap.
ma 10:35kor írt egy másik kérdést ahhoz a kérdéséhez ami az egyéb kategóriában tett fel.
mivel nem voltam itthon ezért nem is tudtam rá válaszolni.
délben haza értem és látom hogy ennél a kérdésnél itt szidalmaz azért mert a másikhoz nem írtam még választ.
szóval ezek szerint azért vagyok bunkó mert nem voltam itthon és nem válaszoltam a kérdésére percekkel azután hogy feltette.
hát tényleg jó köcsög vagyok mit ne mondjak.
ekkora egy szemétládát mint én még nem hordott hátán a föld.
egyébként 22éves vagyok és ha nem ismered a nevem akkor ne dumálj be te sem.
akkor bocsánat,
csak teljesen úgy tűnt mintha nekem írtad volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!