Ez lehetséges úgy is, hogy cigány vagyok? Számít ez az embereknek?
Van egy Családi titkok rész.
A lányt kitagadják a szülei, mert egy roma fiúval jár.
És most jön a csavar!
A fiút meg az anyja dobja ki, mert nem cigánylánnyal jár.
:O
Kérdező, felesleges ezen kattogni, amíg nem tartasz ott. Biztos, hogy van olyan szülő, aki nem nézné el a származásod, ugyanakkor biztos hogy van olyan, aki igen. Ez emberfüggő.
Én nem szeretem a cigányokat, vannak velük bőven rossz tapasztalataim, de ha én lennék a lány apja és azt látnám, hogy normális vagy és a családod sem túl gázos, akkor nem problémáznék azon, hogy cigány vagy.
Egyébként a rasszok keveredése nagyon is jót tesz a genetikai állománynak, mivel minél távolabbi az egyedek genetikája, annál nagyobb valószínűséggel lesz egészséges és ellenálló az utód. Ez azért van így, mert a természet védekezik a testvérkapcsolatok ill. a túl homogén genetikai állomány ellen.
Ha megvalósulna az ún. "árja faj", néhány generáción belül tele lenne korcsokkal meg életképtelen egyedekkel.
Tanulj, és legyen jó munkád, és minden bizonnyal megtalálod a neked való társat. Mire ennek eljön az ideje, már nem az lesz a fő szempontod, szőke-e vagy barna az illető.
Sajnos sokan vannak, akik a származás és a felmenők alapján ítélik meg az embereket, de sokan vannak, akik nem. Keresd az ő társaságukat, és a többieknek próbálj megbocsátani. Nem lesz könnyű, de megéri. Nem lehet haragban eltölteni egy életet.
Egyáltalán nem kell gondolkodnod ezen 18 éves korodig. Nem azért, mert 15-17 évesen túl fiatal vagy éretlen volnál, hanem mert addig a szülők beleszólhatnak bármibe. Utána is, csak már mindegy lesz. Törekedj arra, hogy a lány is felnőttkorú legyen, pont emiatt. A többi rajtatok múlik.
A kérdésre a válasz: számít az embereknek. Hogyne számítana, amikor a cigányok általánosságban mindent megtettek azért, hogy a többségi társadalom negatívan ítélje meg őket? Lehet, hogy te épp nem, és ennek az áldozata vagy, de ez senkit nem érdekel. Lehetőséged van bizonyítani, nyilván fogsz is, de ha a lány szülei - jogosan - előítéletesek, lehetnek szárnyaid meg glóriád, csak cigány maradsz.
"Vagy ők egy tehetős családból származó" - igen, és magyart. Ha a te szüleid elég felvilágosultak, talán megugorják azt a tényt, hogy magyar lány legyen a menyük, de mindig lesz szegről-végről egykét Mónika show-n szocializálódott rokon, aki feszültséget kelt emiatt.
Szóval nem ideális helyzetet szeretnél, de láttunk már olyan csodát, hogy a barna fiú és a fehér lány kirepültek a családból, és boldogan éltek, míg meg nem haltak. Igaz, ez ilyen Dél-amerikai szappanoperákban fordul elő inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!