Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ez lehetséges úgy is, hogy...

Ez lehetséges úgy is, hogy cigány vagyok? Számít ez az embereknek?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszenek a szőke hajú, kék szemű vagy zöld szemű vagy az ilyesmi külsővel rendelkező lányok, szeretnék majd egy ilyen kedves aranyos barátnőt, de van valami, ami miatt tartok. Az pedig az, hogy cigány vagyok. (Direkt használtam ezt a kifejezést, azt hogy roma nem nagyon szeretem). A bőröm kissé barna, de egyáltalán nem vagyok se kotekedos se semmi, nagyjából műveletnek tartom magam ahhoz képest mennyi idős vagyok, szóval egy teljesen normális ember. Az ilyen lányokat (vagy a családjukat) zavarja az hogy cigány vagyok? Vagy ők egy tehetős családból származó nem cigány fiút szeretnének a lányuk mellé tudni? Ez a kérdés mostanság nagyon foglalkoztat. Viszonylag fiatal vagyok, de mostanában annyi szép lányt látok, annyiszor elképzelem hogy egy ilyen baràtnőm lesz, csak ugye ez a kérdéssor lejátszódik a fejemben.... Komoly céljaim vannak, keményen szeretnék dolgozni hogy majd jó körülmények között élhessen a jövőbeli családom, szeretnék építeni egy nagyon stabil alapot, ezért majd nagyon sokat és keményen kell dolgoznom, szakácsnak tanulok jelenleg. Erről mi a véleményetek? Köszönöm hogy elolvastad. A válaszokat előre is köszönöm.

2020. dec. 19. 01:26
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
Miért nem jó egy cigánylány? Nagyon szépek vannak közöttük.
2020. dec. 19. 01:32
 2/28 anonim válasza:
Az is rasszizmos, ha rasszistának hiszed, csak mert más rasszú. Előítéletes vagy, pedig még nem is ismered... olyantól tartasz, amiről nem tudsz. Ez rasszizmus.
2020. dec. 19. 01:54
 3/28 anonim válasza:
Mindig is betegesnek tartottam az ilyen féle fajtalankodást.
2020. dec. 19. 02:01
 4/28 anonim válasza:
A küszöböt nem léphetnéd át .
2020. dec. 19. 03:44
 5/28 anonim válasza:

Van egy Családi titkok rész.

A lányt kitagadják a szülei, mert egy roma fiúval jár.

És most jön a csavar!

A fiút meg az anyja dobja ki, mert nem cigánylánnyal jár.

:O

https://www.youtube.com/watch?v=HNbGLpQ9b8s

2020. dec. 19. 05:31
 6/28 anonim válasza:

Kérdező, felesleges ezen kattogni, amíg nem tartasz ott. Biztos, hogy van olyan szülő, aki nem nézné el a származásod, ugyanakkor biztos hogy van olyan, aki igen. Ez emberfüggő.

Én nem szeretem a cigányokat, vannak velük bőven rossz tapasztalataim, de ha én lennék a lány apja és azt látnám, hogy normális vagy és a családod sem túl gázos, akkor nem problémáznék azon, hogy cigány vagy.

Egyébként a rasszok keveredése nagyon is jót tesz a genetikai állománynak, mivel minél távolabbi az egyedek genetikája, annál nagyobb valószínűséggel lesz egészséges és ellenálló az utód. Ez azért van így, mert a természet védekezik a testvérkapcsolatok ill. a túl homogén genetikai állomány ellen.

Ha megvalósulna az ún. "árja faj", néhány generáción belül tele lenne korcsokkal meg életképtelen egyedekkel.

2020. dec. 19. 08:11
 7/28 anonim válasza:

Tanulj, és legyen jó munkád, és minden bizonnyal megtalálod a neked való társat. Mire ennek eljön az ideje, már nem az lesz a fő szempontod, szőke-e vagy barna az illető.

Sajnos sokan vannak, akik a származás és a felmenők alapján ítélik meg az embereket, de sokan vannak, akik nem. Keresd az ő társaságukat, és a többieknek próbálj megbocsátani. Nem lesz könnyű, de megéri. Nem lehet haragban eltölteni egy életet.

2020. dec. 19. 08:48
 8/28 anonim válasza:

Egyáltalán nem kell gondolkodnod ezen 18 éves korodig. Nem azért, mert 15-17 évesen túl fiatal vagy éretlen volnál, hanem mert addig a szülők beleszólhatnak bármibe. Utána is, csak már mindegy lesz. Törekedj arra, hogy a lány is felnőttkorú legyen, pont emiatt. A többi rajtatok múlik.

A kérdésre a válasz: számít az embereknek. Hogyne számítana, amikor a cigányok általánosságban mindent megtettek azért, hogy a többségi társadalom negatívan ítélje meg őket? Lehet, hogy te épp nem, és ennek az áldozata vagy, de ez senkit nem érdekel. Lehetőséged van bizonyítani, nyilván fogsz is, de ha a lány szülei - jogosan - előítéletesek, lehetnek szárnyaid meg glóriád, csak cigány maradsz.

"Vagy ők egy tehetős családból származó" - igen, és magyart. Ha a te szüleid elég felvilágosultak, talán megugorják azt a tényt, hogy magyar lány legyen a menyük, de mindig lesz szegről-végről egykét Mónika show-n szocializálódott rokon, aki feszültséget kelt emiatt.

Szóval nem ideális helyzetet szeretnél, de láttunk már olyan csodát, hogy a barna fiú és a fehér lány kirepültek a családból, és boldogan éltek, míg meg nem haltak. Igaz, ez ilyen Dél-amerikai szappanoperákban fordul elő inkább.

2020. dec. 19. 10:43
 9/28 anonim válasza:
Csak rajtad múlik majd a jövőben, hogy hogyan prezentálod magad. Értelmes beszédű, tiszta, normális megjelenesű, dolgos, szeretetet adni és kapni tudó ember legyél, szerintem 2020-ban már ez kellene, hogy a mérce legyen, és nem az, hogy milyen származasú vagy. Gondolom fogsz majd találkozni lányokkal, nőkkel, akiknek az lesz a fontos, hogy milyen ember vagy.
2020. dec. 19. 15:24
 10/28 anonim válasza:
Intelligensnek tűnsz, elég jó a helyesírásod is, biztos szóba állna veled egy nem cigány lány is, és még el is fogadnának a szülők, de a gyereknek nem lenne jó, ha félig ilyen, félig olyan, nem tudná, hogy ő most hol is áll, hova is tartozik. Én csak a gyerek miatt nem szeretem az ilyen vegyes házasságokat, főleg, ha arabról vagy afrikairól van szó.
2020. dec. 20. 12:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!