Ez lehetséges úgy is, hogy cigány vagyok? Számít ez az embereknek?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszenek a szőke hajú, kék szemű vagy zöld szemű vagy az ilyesmi külsővel rendelkező lányok, szeretnék majd egy ilyen kedves aranyos barátnőt, de van valami, ami miatt tartok. Az pedig az, hogy cigány vagyok. (Direkt használtam ezt a kifejezést, azt hogy roma nem nagyon szeretem). A bőröm kissé barna, de egyáltalán nem vagyok se kotekedos se semmi, nagyjából műveletnek tartom magam ahhoz képest mennyi idős vagyok, szóval egy teljesen normális ember. Az ilyen lányokat (vagy a családjukat) zavarja az hogy cigány vagyok? Vagy ők egy tehetős családból származó nem cigány fiút szeretnének a lányuk mellé tudni? Ez a kérdés mostanság nagyon foglalkoztat. Viszonylag fiatal vagyok, de mostanában annyi szép lányt látok, annyiszor elképzelem hogy egy ilyen baràtnőm lesz, csak ugye ez a kérdéssor lejátszódik a fejemben.... Komoly céljaim vannak, keményen szeretnék dolgozni hogy majd jó körülmények között élhessen a jövőbeli családom, szeretnék építeni egy nagyon stabil alapot, ezért majd nagyon sokat és keményen kell dolgoznom, szakácsnak tanulok jelenleg. Erről mi a véleményetek? Köszönöm hogy elolvastad. A válaszokat előre is köszönöm.2020. dec. 19. 01:26
21/28 A kérdező kommentje:
20. Mert inkább a magyar csajok jönnek be, szerintem semmi rossz nincs ebben.
2021. jan. 17. 22:37
22/28 anonim válasza:
"magyar csajok"
akkor most melyik? a csaj cigánylányt jelent, tudtad?
2021. jan. 17. 22:43
23/28 A kérdező kommentje:
22 ezt nem tudtam :O köszi a felvilágosítást
2021. jan. 17. 22:52
24/28 anonim válasza:
"a fajkeveredés rossz dolog"
Mi az hogy fajkeveredés? A faj az az : ember. (Te gondolom a különböző rasszokra gondolsz.) Miért gondolod hogy ez rossz dolog?
Nem trollkodásbol, hanem komolyan érdekel hogy miért gondolod így.
2021. jan. 17. 23:49
25/28 anonim válasza:
A csaj-t ugyanúgy használják a köznyelvben magyar és cigány lányra is, ez egy átvett szó.
2021. jan. 17. 23:53
26/28 A kérdező kommentje:
25 inkább akkor neked koszonom meg :D. 24 en sem tudom miert lenne rossz. De majd biztos megválaszolja a kommentelő
2021. jan. 18. 00:12
27/28 anonim válasza:
Szőke hajú, kék szemű nő vagyok és van pár cigány srác, aki uhh 🥵 nagyon 10/10-es pasi, de a szüleim kitagadnának, szóval jobb a békesség.
2021. márc. 15. 23:16
28/28 anonim válasza:
Nem lesz könnyű, de ne add fel az álmod.Tanulj, művelődj, viselkedj, építs jövőt magadnak és jövendőbelidnek. Sok boldogságot kívánok!
2022. ápr. 2. 22:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!