Van esélyem a Tiktokon kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy elkezdek tiktok videókat gyártani, ahol gyakorlatilag magamat mutogatom és a videókból összegyűjtenék egy szép számú rajongótábort és lenne sok fiatal lány rajongóm is, akiknek bejönnék és így akár még válogatni is tudnék, hogy kivel jöjjek össze.
23/f
jan. 27. 11:49
1/17 anonim válasza:
Persze a lanyok olyan fiúra vágynak aki a TikTokon mutogatja magát
jan. 27. 12:23
2/17 anonim válasza:
26/10 ragebait
jan. 27. 13:01
3/17 anonim válasza:
Állítólat tiktokon vannak olyan láűányok akik kampóznnak.
jan. 27. 14:19
4/17 anonim válasza:
Lenne sok nyugger papa rajongód 🤣🤣🤣
jan. 27. 14:30
5/17 A kérdező kommentje:
Aha, mert szerinted a tiktokon a nyugger papák vannak? Szerintem te rossz oldalt nézel
jan. 27. 15:09
6/17 anonim válasza:
Milyen tartalmakat készítenél?
jan. 27. 15:46
7/17 A kérdező kommentje:
Olyan tartalomra, amire a 18-25 éves korosztály a leginkább vevő. Követem a trendeket...
jan. 27. 15:51
8/17 anonim válasza:
Ilyen ruhás témákat is nyomnál? pl, hogy kinek milyen menő a szettje?
jan. 27. 15:54
9/17 A kérdező kommentje:
Ahha pl. Miért?
jan. 27. 15:55
10/17 anonim válasza:
Nekem van 25 ezer követőm, sok közöttük a vonzó, fiatal lány. De nem hiszem, hogy bármelyik kikezdene velem. Nem is töltötte fel már videót hónapok óta...
jan. 27. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!