Kisvárosi értelmiségi férfiként esélyem sincs komoly kapcsolatra?
Fehérgyarmaton élek, 30 éves férfi vagyok. A korosztályom szinte hiányzik a városból és a környékről, a többség Debrecenbe, Budapestre külföldre távozott, az itt maradtak vagy foglaltak vagy teljesen selejtesek (már elnézést a megfogalmazásért, de aki ismerkedett már, akármilyen nemről is legyen szó, tudja, miről beszélek).
Vannak esetleg környéki nők (kb. 25-40 éves korig), akik kellően intelligensek (nem diplomáról beszélek..), és benne lennének ismerkedésben? Romániai nők is érdekelnek, ha Satu Mare környékéről valók. Ukrajnában - az aktuális helyzet miatt - nem keresgélnék, hiába van közel.
Azt vettem észre, hogy akik magukat direkt értelmiséginek nevezik, gyakran vagy nem is annyira értelmesek, mint gondolják, vagy pszichés problémáik vannak és minden áron mindenkire is ráakarják erőltetni azt a képet, hogy velük minden rendben. :)
Nem, nem tudom miről beszélsz. Milyen selejt?
Lomtalanításon is valaki szemete másnak kincs :)
Mi alapján nevezel valakit selejtnek?
Mi oka lehet, hogy mindig csak ilyen 'selejtesekkel' kezdesz el ismerkedni? :)
Az értelem nem egyenlő a pökhendiséggel. Attól, hogy magasan hordod az orrod, még nem leszel értelmiségi.
Hát lehet nehéz az ismerkedés, de te miért nem mész akkor nagyobb városba?
Szex azért van?
Én a környékeden élek. Itt is hasonló a helyzet, de valahogy találnak maguknak párt, mert gyakran látok esküvői fotózkidásokat a városban.
Próbálkozz társkeresőn, most indulnak a karácsonyi vásárok, én okmányirodában is szoktam ismerkedni míg várakozok, bár most már csak barátság céljából.
Úgy érzed mwgsértettek? Ha nem Tiszapalkonyán vagy raktáros, akkor inkább vegyél vissza.
Gondolod, hogy a mondat végi szmájlik legitimmé teszik a lenéző/ítélkező állításaid?
Bagoly mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!