Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kisvárosi értelmiségi férfikén...

Kisvárosi értelmiségi férfiként esélyem sincs komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Fehérgyarmaton élek, 30 éves férfi vagyok. A korosztályom szinte hiányzik a városból és a környékről, a többség Debrecenbe, Budapestre külföldre távozott, az itt maradtak vagy foglaltak vagy teljesen selejtesek (már elnézést a megfogalmazásért, de aki ismerkedett már, akármilyen nemről is legyen szó, tudja, miről beszélek).

Vannak esetleg környéki nők (kb. 25-40 éves korig), akik kellően intelligensek (nem diplomáról beszélek..), és benne lennének ismerkedésben? Romániai nők is érdekelnek, ha Satu Mare környékéről valók. Ukrajnában - az aktuális helyzet miatt - nem keresgélnék, hiába van közel.

nov. 23. 10:49
1 2
 1/12 anonim válasza:
Hozzáállás kérdése. Általában a kisvárosokra sem jellemző hogy minden 30-as férfi magányos lenne!😀
nov. 23. 11:03
 2/12 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb faluban, kisvárosban ugyanez a helyzet, főleg Kelet-, Északkelet- és Délkelet-Magyarországon. A többség elhúzott, a települések egy jelentős része lepusztult, elöregedett, tele van khmmm... Szóval na. Vannak ugyan még gyerekek, de felnőve jórészt ők is elmenekülnek másfelé. Akinek szerencséje volt, az mondjuk középiskolában vagy egyetemen összejött valakivel, akivel azóta is együtt vannak (legfeljebb nem szeretik már egymást, csak összetartja őket egy-két dolog), mások esetleg még valami szórakozóhelyen meg tudtak ismerkedni felnőttként, de amúgy esélytelen. Van pár egyedülálló anyuka, meg néhány olyan nő, aki valószínűleg nem ok nélkül maradt egyedül, a többség meg kapcsolatban/házasságban él. És az a legszomorúbb, hogy vidéken nincs is ismerkedési lehetőség. Van egy-két diszkó, kocsma, és ennyi. A programok nagy része vagy a családosoknak, vagy az időseknek szól. Nincsenek olyan közösségi terek, ahol lehetne beszélgetni, ismerkedni, de igazából nem is nagyon lenne kivel. Ha szétnézek az utcán, olyan, mintha a Macska-jajban vagy valami olasz-spanyol westernben lennék, rengeteg a finoman fogalmazva sem megnyerő figura. Értelmiségiként vidéken nagyon könnyű magányosnak lenni, mind szellemileg, mind lelkileg.
nov. 23. 11:15
 3/12 RottenHamburger válasza:

Azt vettem észre, hogy akik magukat direkt értelmiséginek nevezik, gyakran vagy nem is annyira értelmesek, mint gondolják, vagy pszichés problémáik vannak és minden áron mindenkire is ráakarják erőltetni azt a képet, hogy velük minden rendben. :)

Nem, nem tudom miről beszélsz. Milyen selejt?

Lomtalanításon is valaki szemete másnak kincs :)

Mi alapján nevezel valakit selejtnek?

Mi oka lehet, hogy mindig csak ilyen 'selejtesekkel' kezdesz el ismerkedni? :)

Az értelem nem egyenlő a pökhendiséggel. Attól, hogy magasan hordod az orrod, még nem leszel értelmiségi.

nov. 23. 11:24
 4/12 anonim válasza:

Hát lehet nehéz az ismerkedés, de te miért nem mész akkor nagyobb városba?

Szex azért van?

nov. 23. 11:30
 5/12 anonim válasza:

Én a környékeden élek. Itt is hasonló a helyzet, de valahogy találnak maguknak párt, mert gyakran látok esküvői fotózkidásokat a városban.

Próbálkozz társkeresőn, most indulnak a karácsonyi vásárok, én okmányirodában is szoktam ismerkedni míg várakozok, bár most már csak barátság céljából.

nov. 23. 12:18
 6/12 anonim válasza:

Úgy érzed mwgsértettek? Ha nem Tiszapalkonyán vagy raktáros, akkor inkább vegyél vissza.

Gondolod, hogy a mondat végi szmájlik legitimmé teszik a lenéző/ítélkező állításaid?

Bagoly mondja...

nov. 23. 12:22
 7/12 anonim válasza:
Azért nincs esélyed, mert értelmiséginek titulálod magad ami eleve visszataszító, de hogy selejtnek nevezel embereket, végképp gusztustalanná tesz.
nov. 23. 14:08
 8/12 anonim válasza:
5-10 éven belül meg fognak jelenni az életedben azok a most még foglalt, helyi nőismerőseid, akik addigra kimondva-kimondatlanul válófélben lesznek. Tapasztalat.
nov. 23. 15:49
 9/12 anonim válasza:
Magas lóról beszélsz öreg. Értelmiségnek gondolod magad, miközben selejtnek nevezel bizonyos embereket, akik nem ugyan azt, vagy ugyan úgy tudják és gondolják mint te. Nagyra vagy az eszeddel, de odáig még nem jutottál el, hogy a kapcsolatban a szeretet a lényeg, mert ha az van, akkor minden van. Majd elmész okoskodni a haverjaiddal, ott kiéled magad, aztán otthon meg vár az asszony meleg étellel, szeretettel, gondoskodással. Neked ez nem lenne elég?
nov. 23. 16:39
 10/12 anonim válasza:
#9 Lehet, a kérdező nem hímsoviniszta, mint te. Az ész legyen a férfi, az asszony meg az ingyen bejárónő és pótanyuci, akitől hülyeség elvárni, hogy intellektuális társ legyen, mert alkatilag úgyis képtelen rá.
nov. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!