Kisvárosi értelmiségi férfiként esélyem sincs komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Fehérgyarmaton élek, 30 éves férfi vagyok. A korosztályom szinte hiányzik a városból és a környékről, a többség Debrecenbe, Budapestre külföldre távozott, az itt maradtak vagy foglaltak vagy teljesen selejtesek (már elnézést a megfogalmazásért, de aki ismerkedett már, akármilyen nemről is legyen szó, tudja, miről beszélek).
Vannak esetleg környéki nők (kb. 25-40 éves korig), akik kellően intelligensek (nem diplomáról beszélek..), és benne lennének ismerkedésben? Romániai nők is érdekelnek, ha Satu Mare környékéről valók. Ukrajnában - az aktuális helyzet miatt - nem keresgélnék, hiába van közel.
nov. 23. 10:49
11/12 anonim válasza:
Nem vagyok hímsovoniszta, csak egy másik szemszöget javasoltam. Nem gondolom, hogy egy nő alkatilag képtelen intellektuálisnak lenni. Az előző barátnőm ilyen volt, és én is így képzelem el leginkább, de nyitott vagyok egy másfajta berendezkedésre is, ha van szeretet.
nov. 23. 17:36
12/12 anonim válasza:
Érthető a kérdező, mivel függetlenül attól hogy valaki értelmiség, vagy nem egy normális ertekrendre való igény már tényleg nagy elvàràs tud lenni. Azért megneznem azt a kapcsolatot, ami egy kelet-magyarorszagi kocsmában alakul ki napjainkban..:D annyit tudsz csinálni esetleg, hogy ha van a környéken kulturális program ott megjelensz és hátha.. nem csak a konkrét településen ahol élsz hanem a környéken.. remélem tudtam segíteni. :)
nov. 23. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!