Ez lehetséges úgy is, hogy cigány vagyok? Számít ez az embereknek?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszenek a szőke hajú, kék szemű vagy zöld szemű vagy az ilyesmi külsővel rendelkező lányok, szeretnék majd egy ilyen kedves aranyos barátnőt, de van valami, ami miatt tartok. Az pedig az, hogy cigány vagyok. (Direkt használtam ezt a kifejezést, azt hogy roma nem nagyon szeretem). A bőröm kissé barna, de egyáltalán nem vagyok se kotekedos se semmi, nagyjából műveletnek tartom magam ahhoz képest mennyi idős vagyok, szóval egy teljesen normális ember. Az ilyen lányokat (vagy a családjukat) zavarja az hogy cigány vagyok? Vagy ők egy tehetős családból származó nem cigány fiút szeretnének a lányuk mellé tudni? Ez a kérdés mostanság nagyon foglalkoztat. Viszonylag fiatal vagyok, de mostanában annyi szép lányt látok, annyiszor elképzelem hogy egy ilyen baràtnőm lesz, csak ugye ez a kérdéssor lejátszódik a fejemben.... Komoly céljaim vannak, keményen szeretnék dolgozni hogy majd jó körülmények között élhessen a jövőbeli családom, szeretnék építeni egy nagyon stabil alapot, ezért majd nagyon sokat és keményen kell dolgoznom, szakácsnak tanulok jelenleg. Erről mi a véleményetek? Köszönöm hogy elolvastad. A válaszokat előre is köszönöm.2020. dec. 19. 01:26
11/28 anonim válasza:
#6-nak le merném fogadni hogy nincs fitymája
2020. dec. 29. 22:36
12/28 anonim válasza:
Hát, a cigánylányok borzasztóan rondák, így meg tudom érteni. Bár ismerkedhetnél valami arab vagy afrikai lánnyal, azok között vannak szépek, akiknek kellhetsz esetleg.
2020. dec. 30. 21:17
13/28 anonim válasza:
Ha tényleg jólszituált vagy, akkor simán lehet ilyen barátnőd. Nekem viszont fordítottan rossz tapasztalataim vannak a normálisnak tűnő, rendes cigánylányokkal. Csalódtam bennük, ugyanolyan cigánykodók voltak mint az ízigvérig romák.
2021. jan. 3. 16:05
14/28 anonim válasza:
Felejtsd el a magyar csajokat, te nem fogsz nekik kelleni.
2021. jan. 12. 18:15
15/28 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek cigány barátja van. Ott úgytudom mint két család elfogadta a dolgot.
Szóval siman lehet baratnőd, de hidd el ha valakivel egymásba szerettek ott nem az fog számítani, hogy milyen színű a szeme vagy a haja :)
2021. jan. 13. 01:06
16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a hideget és a meleget is. Ki tudja mit hoz a jövő, ezen meg tényleg korai gondolkodnom, az meg hogy hogyan fognak megítélni csakis rajtam múlik. Valaki írta hogy a roma lányok csúnyák. Szerintem vannak köztük szépek is, de relatív hogy kinek mi a szep. Koszonom az eddigi válaszokat.
2021. jan. 17. 16:05
17/28 anonim válasza:
"Szerintem vannak köztük szépek is"
akkor inkább velük ismerkedj
2021. jan. 17. 16:31
18/28 A kérdező kommentje:
17. Ne legyél már ilyen negatív.
2021. jan. 17. 18:30
19/28 anonim válasza:
"akkor inkább velük ismerkedj"
Téged miben érint hogy a kérdező milyen lányokkal akar ismerkedni?
Nyilván te is olyan személyekkel akarsz ismerkedni elsődlegessen akik külsőre is bejönnek.
2021. jan. 17. 22:09
20/28 anonim válasza:
"akik külsőre is bejönnek."
ez így van, én európai vagyok és európai lányokkal ismerkedek. na de a kérdező nem az, és a fajkeveredés rossz dolog. írta is hogy a cigány lányok között vannak szépek, akkor miért nem velük ismerkedik?
2021. jan. 17. 22:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!