Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Eger környékéről hová lettek...

Eger környékéről hová lettek a normális lányok? Egyszerűen sehol senki aki nyitott lenne ismerkedésre, bármi egyébre.

Figyelt kérdés

Igazából én bármire nyitott vagyok, barátság, ismerkedés, anyagi támogatás+ barátság extrákkal, mellé lelkizésre is vehető vagyok csak normális lány közelébe tudhassam magam, aki vágyik egy társaságra. Régebben nem volt ennyire pocsék a helyzet, most pedig lehetetlen egy lányra is ráakadni aki találkozna is. Mindenki fél, bezárkózik, túlságosan is ráfeszül.

Ha netán van valaki lány akit érdekelnék, az írjon privátban, bár aligha akad itt olyan. Ha lesz egy üzenetem az maga a csoda.

Egyébként külsőre nincs velem gond, képcserére, más felületen való beszélgetésre is nyitott vagyok ahogyan személyes találkozóra is.

okt. 5. 00:54
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9-es: nem kértem az utca és házszámot, egyszerűen a településre voltam kíváncsi, hogy nem-e esetleg ugyanott lakunk. Ártatlan kérdés volt. Azon kívül semmi rossz szándékom nem volt a lakóhelyeddel kapcsolatosan. Ez a semmi közöd hozzá egy bunkó parasztokra jellemző megnyilvánulás, hiszen nem kérdeztem semmi olyan erős konkrétumot. Igen normális lányt keresnék, de te messze állsz a normálistól, ez már a 2. üzenetedben kiderült.

10-es: Én nem ismerlek, de köszi. :) Annyi, hogy kiírtam egy kérdést, az viszont már más, hogy én olyan nők válaszát vártam, akik esetleg szinglik és érdekelné őket az ismerkedés, esetleges találkozás, ha már ennyire vacak a helyzet manapság, ahogy azt fentebb leírtam, leírta az egyik válaszoló, akivel egyet is értettem. Ettől függetlenül veled semmi gondom, így korrekt, ahogy írtad, tudomásul is vettem.

okt. 5. 23:03
 12/23 anonim válasza:

Arra voltál kíváncsi, Egeren belül hol lakom pontosan 😄

És a megnyilvánulásaid még mindig téged minősítenek, csak nem veszed észre 🙂

okt. 5. 23:07
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem arra voltam kíváncsi, és hozzá is tettem ha "Szabad kérdezni, hogy a környéke mit takar? Felnémet vagy más vidéki település?"

Ebben nincs kérdezve, hogy utca, házszám és Eger városán belül hol. Ezt beképzelted és hazudsz is.

okt. 5. 23:36
 14/23 anonim válasza:

10. vagyok, az én példámból is látszik, hogy lehet online normális emberekkel ismerkedni, akikkel össze is házasodhatsz.

Mondjuk mi játékban ismerkedtünk meg, esetleg ne célirányosan barátnőkeresésre menj, hanem akárhol máshol, ami érdekel fórumok, stb., ahol van közös téma. Itt név nélkül bárki írhat bármit, még Facebook csoportokban is átlag értelmesebb beszélgetés folyik.

okt. 5. 23:51
 15/23 anonim válasza:
#14: Férfiként azt kell mondanom, hogy a tiéd nagyon ritka példa. Tisztelet a kivételnek, de úgy látom, hogy a mai nők nagy részének nincs önálló véleménye, világnézete, és hogy nem tudnak vagy nem akarnak kommunikálni. A netet unaloműzésre vagy egónövelésre használják, és 10-ből legalább 8 nő nem hogy visszakérdezni, témákat felhozni képtelen, de még válaszolni sem nagyon hajlandó. Ha még van is némi kölcsönös érdeklődés, akkor meg egyik pillanatról a másikra szó nélkül eltűnnek (számtalanszor volt velem ilyen, utána újra elolvastam az utolsó üzeneteimet, de sosem találtam bennük semmi sértőt, szóval egyáltalán nem értem, hogy az ilyenek min sértődnek meg, vagy miért lépnek le), vagy ha találkozni akartam volna valakivel (nem egy-két üzenetváltás után), akkor hárítottak vagy nem válaszoltak (persze olyan is volt, aki folyamatosan kábított, ígérgetett, holott valószínűleg nagyon jól tudta, hogy úgysem fogunk találkozni). Olyan is van - amint azt a fenti példák is mutatják -, hogy azon kapják fel a vizet, ha megkérdezed, hogy hol laknak, mert nyilván csak valami sorozatgyilkos lehetsz.
okt. 6. 10:32
 16/23 A kérdező kommentje:

15.

Egy lánnyal kifejezetten intelligens módon kommunikáltam egy időben. Eleinte nagyon tetszett neki a dolog, vannak komoly tudományos témáim is, amik alapján leszűrte, hogy érdekes és művelt ember vagyok. A végén mikor talira is sor került volna, már azon gondolkodott és arra pedzett, hogy a túl intelligens pasik egy része pszichopata és olyan jól beássák magukat a másik lelkébe, hogy utána miután ez megtörtént, kibújik a valódi gyilkos énjük és vége..

Basszus, létezik, léteznek ilyen emberek, de ezért a másiknak egy esélyt se adni, mert biztos ő is ilyen? Komolyan elképesztő, vagy sok horrorfilmet nézett vagy tényleg ennyire elcseszett világ lett amit magyarázunk és ma már lehetetlen bizalmat elnyerni így a világhálón át.

okt. 6. 14:29
 17/23 anonim válasza:
Pedig Egerben vannak a legszebb, legtutibb lányok, mikor ott nyaralunk, mindig közvetlenek és barátságosak.
okt. 6. 15:42
 18/23 anonim válasza:

#13 “ Eger melyik részén? Csebox?”

Tehát neked annyi sem lett volna elég, hogy Eger.

okt. 7. 02:53
 19/23 anonim válasza:
Akinek nem elég egy város, ott valami gond van.
okt. 7. 03:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Jajj, ezer bocsánat, hogy megkérdeztem, hogy csebox vagy felsőváros. Komolyan ez biztos a világ legnagyobb vétke... :) Vannak bajok.
okt. 7. 10:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!