Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresem azt az egyetlen...

Keresem azt az egyetlen férfit, létezel?

Figyelt kérdés

Aki korban illik hozzám (37-40), magas, barna haja és barna szemei vannak, erős testalkatú.

Jó a humorérzéke, szeret beszélgetni, őszinte és nem a TikTok, Instagram világában él.

Szeretnék ismerkedni, barátkozni, és nem bánnám, ha megtalálnám az igazit. :)

ma 06:44
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Ha egyetlenedet keresed, az nem létezik. Vannak többen is. Kérdés, hogy felismered-e őket. Én erős vagyok, de lehet te tulsúlyosat érted alatta.
ma 06:58
 2/21 anonim válasza:
Nem ártott volna magadról is írni valamit a kívánságaidon kívül.
ma 07:26
 3/21 anonim válasza:
36 lett es kék szemu, maradhat?
ma 07:32
 4/21 anonim válasza:
Fiatalabb vagyok tőled, többi az stimmel. Igazából külsőre rengeteg ilyen ember van. Vagy csak én mozgok ilyen körökbe??
ma 08:48
 5/21 anonim válasza:
Ha ennyire leszűkíted a kört, akkor csak magaddal szúrsz ki.
ma 08:49
 6/21 anonim válasza:
Bocsi, de zöld a szemem és nem tudok változtatni rajta.
ma 09:49
 7/21 anonim válasza:
Vércsoport és cipőméret lemaradt ?!
ma 10:10
 8/21 anonim válasza:

Szerinted mennyi az esélye hogy ilyen férfi van? Ráadásul független és még téged is akarjon? Úgy hogy magadról egy sort nem írtál...

Álomvilág!

Ha nem józanodsz ki, akkor majd 40 felett lehet sírni egyedül egy macskával.

ma 10:13
 9/21 anonim válasza:
Te is férfi vagy kérdező 🤔? Csak mert honnan tudjam, téged kereslek-e, ki vagy, mi vagy, Nyíregyháza, vagy Kőszeg környéke...
ma 10:16
 10/21 anonim válasza:
Ohhh istenem... írtok neki üzenetet ha jellemzőek rátok a paraméterek, amiben bemutatkoztok, feltesztek neki kérdéseket ő válaszol és kész már meg is tudjátok ami érdekel, beindulhat a kommunikáció🤣.. Nem kell letámadni egyből szegényt csak mert határozott elképzelései vannak arról hogy kit keres🤣 vannak durvább specialitások is itt a társkeresés rovatban... Szerintem ez még teljesen normális kérdés, főleg hogy 100%ban engem írt le a kérdező😅
ma 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!