Lányok nem érzitek úgy, hogy az a pasi, aki még 35-40 évesen sem tud vezetni, nincs kocsija, olyan, mintha gyerek maradt volna?
Nem ettől marad valaki "gyerek", hanem a személyisége miatt.
Till Attilának sincs, ha jól tudom jogsija.
45/N
Ugyan lanyokhoz szol a kerdes, de mivel en is hasonloan vagyok gondoltam valaszolok.
Miota megvan a jogsim azota nem vezettem ennek mar jo 10 eve.
Le is jart.
Egyenlöre nincs is ra szüksegem hogy kocsim legyen, viszont ha lenne akkor persze vennek orakat is es gyakorolnek.egyatalan nem felnek ujra vezetni sőt! Elveznem.
Szerintem ettöl semmivel nem lesz kevesebb egy ember.
Én ez a kategória vagyok, van jogsim vezettem pár évet, de azóta nem.
Az autók károsak. Olyasmi mint a dohányzás. Csak a többség addig nem áll le vele, míg a törvények nem kényszerítik. Csak itt a törvényeket autósok hozzák, így nem lesznek olyasmik, mint amik a dohánynál voltak.
Én nőként vagyok ilyen, van ugyan jogsim, de nem vezetek.
Szerintem nem attól maradtam gyerek, ha belátom, hogy nem vagyok képes megfelelően koncentrálni a volánnál, nem tudnék biztonságosan közlekedni, veszélyt jelentenék magamra és másokra is.
Nem mondom, hogy néha nem lenne könnyebb, ha vezetnék, de eddig egész jól megoldottam mindent vezetés nélkül is (pedig nem is pesti vagyok, csak megyeszékhelyen lakom).
A fentiekből kiindulva nem vonok le elhamarkodott következtetést emiatt másokkal kapcsolatban sem 🙂
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!