Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok nem érzitek úgy, hogy...

Lányok nem érzitek úgy, hogy az a pasi, aki még 35-40 évesen sem tud vezetni, nincs kocsija, olyan, mintha gyerek maradt volna?

Figyelt kérdés
Hiába van meg a jogsija 20 éve, soha nem használta és sok közülük már nem is mer belevágni a vezetésbe. Nem mernek felelősséget vállalni ebben és sokszor másban sem. Mindig csak valamilyen kifogást, önigazolást keresnek, hogy miért nem akarnak vezetni. Holott tudod, hogy csak nem mer volán mögé ülni, mert 0 gyakorlata van, és először új órákat kéne vennie.
tegnap 18:39
 1/10 anonim válasza:
Ha nem akar így érezni, akkor vegyen újra órákat.
tegnap 18:46
 2/10 anonim válasza:

Nem ettől marad valaki "gyerek", hanem a személyisége miatt.

Till Attilának sincs, ha jól tudom jogsija.

45/N

tegnap 19:26
 3/10 anonim válasza:
8 törpe autóval? Nem hinném.
tegnap 19:55
 4/10 anonim válasza:

Ugyan lanyokhoz szol a kerdes, de mivel en is hasonloan vagyok gondoltam valaszolok.

Miota megvan a jogsim azota nem vezettem ennek mar jo 10 eve.

Le is jart.

Egyenlöre nincs is ra szüksegem hogy kocsim legyen, viszont ha lenne akkor persze vennek orakat is es gyakorolnek.egyatalan nem felnek ujra vezetni sőt! Elveznem.

Szerintem ettöl semmivel nem lesz kevesebb egy ember.

tegnap 20:55
 5/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem így van. Miért lenne gyerek szinten ettől? Rengeteg oka lehet annak, hogy nem vezet. Esetleg Budapest belvárosában él és neki nincs rá szüksége avagy imád bringázni, nincs pénze fent tartani egy autót, mert albérletet fizet. N
tegnap 21:00
 6/10 anonim válasza:
Van olyan nő akit ez zavar. Én amikor 27 évesen ismerkedtem egy lánnyal és mondtam hogy nincs jogsim, nagyon meglepődve kérdezett vissza, hogy "neked nincs jogsid???". :D Meg kicsit úgy éreztem, hogy utána másképp viszonyult hozzám.
tegnap 21:17
 7/10 anonim válasza:
Pesten egy csomó pasinak nincs. Itt ha nem rákosborzasztón élsz, akkor kb. indokolatlan.
tegnap 21:38
 8/10 anonim válasza:
Dolgoztam régen egy helyen ahol rengeteg jó nő dolgozott (,bevàllalósak) és egy kis törpe volt az igazgató aki képtelen volt megtanulni autót vezetni de arra kèpes volt,hogy egymás után dugj@ meg a jobbnál jobb alkalmazott nőket és a nőket nem érdekelte, hogy van -e jogsija😁😁
tegnap 21:48
 9/10 anonim válasza:

Én ez a kategória vagyok, van jogsim vezettem pár évet, de azóta nem.

Az autók károsak. Olyasmi mint a dohányzás. Csak a többség addig nem áll le vele, míg a törvények nem kényszerítik. Csak itt a törvényeket autósok hozzák, így nem lesznek olyasmik, mint amik a dohánynál voltak.

ma 00:30
 10/10 anonim válasza:

Én nőként vagyok ilyen, van ugyan jogsim, de nem vezetek.

Szerintem nem attól maradtam gyerek, ha belátom, hogy nem vagyok képes megfelelően koncentrálni a volánnál, nem tudnék biztonságosan közlekedni, veszélyt jelentenék magamra és másokra is.

Nem mondom, hogy néha nem lenne könnyebb, ha vezetnék, de eddig egész jól megoldottam mindent vezetés nélkül is (pedig nem is pesti vagyok, csak megyeszékhelyen lakom).

A fentiekből kiindulva nem vonok le elhamarkodott következtetést emiatt másokkal kapcsolatban sem 🙂

38N

ma 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!