Nem érzitek magatokat rosszul ha sokat beteg a gyerek és ez miatt sokat vagytok táppénzen?
És mit lehet tenni? Azt amit most :)
Senkit se érdekelnek a szutyok kolléganők, a gyereked a fontos és az, hogy mielőbb átlendüljetek ezen az időszakon. Nem a gyereked miatt érzed magad rosszul, ha nem a külső elvárások miatt, amik valójában nem is elvárások, hanem vélemények. Sokan elfeljtik, hogy ők is voltak gyerekek, eleinte velük is sokat kellett közösségben kínlódni a betegségek miatt.
Ez egy időszak, bármit teszel ellene, úgyis az idő fogja megoldani.
Kitartás és próbálj meg esetlen olyan munkahelyet keresni, ahol lehet home officeban dolgozni.
Nekem a munkahelyemen még úgy ahogy tolerálják.
Én érztem cikinek, illetve ilyenkor tuti túlórázhattam utána, mert csak gyűlött a munka, helyettem meg nem csinálta meg senki.
Nekem 2 gyerek van. Novemberbe kezdte a kicsi a bölcsit, én pedig november végén kezdtem egy új helyen dolgozni. A nagyobbik középsős.
Tuti felváltva voltak betegek.
úgy 2 hónapja (lekopogom), hogy nem kaptak el semmit. Addig kb többet voltak otthon mint közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!