Nem érzitek magatokat rosszul ha sokat beteg a gyerek és
ez miatt sokat vagytok táppénzen?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdte a kislányom az első osztályt. Előtte nem dolgoztam, mert állandóan beteg volt meg nem is találtam munkát, meg második gyereket is akartunk, de nem jött össze. Szóval szeptembertől dolgozok ismét, mert azt hittem suliban már nem lesz sokat beteg, meg nekem is hiányzott, hogy dolgozzak, de szeptember és december kivételével nem volt olyan hónap, hogy ne lenne beteg. Most megint itthon van lepkehimlővel, azelőtt meg minden hónapban lázas, torka begyulladt. Férjem is volt már vele táppénzen, de többet én. Nagyszülők még szintén dolgoznak, nincs aki vigyázna rá. Egy faluban lakunk, nem olyan a keresetünk, hogy bébiszittert fogadjunk. Eleve ugye táppénz kevesebb, de inkább a nagyobb bajom, hogy már szinte kiutálnak a munkahelyemről. Főnökömnek sem tetszik, de a kolléganők éreztetik is már rendesen. Iskolában dolgozok és az a jó, hogy így a szünetek megoldottak, hogy itthon tudok lenni a lányommal. Én már olyan rosszul érzem magam ez miatt, hiába a vitamin, gyümölcs, zöldség stb. csak elkap valamit mindig.
8# Ez a másik. :D Állásinterjún senki nem fogja és nem is vagy köteles válaszolni sem, semmi köze a munkáltatónak, hogy én 10 év múlva megismerek-e valakit és szülni fogok-e. Mondjuk ilyen helyre nem is mennék, nálunk a főnök is nő két kisgyerekkel. Bár férfiakat felvenne a 7-es, de tudod ott is vannak apukák és bizony anya-apa sokszor felváltva kerül tp-re. Cumi. :D
máj. 14. 09:51
12/19 anonim válasza:
Ez a kétpipás egy bolti eladó, másik kérdésnél már leszerepelt szépen.
Nem lesz ő soha olyan pozícióban, hogy bárkinek az állásáról döntsön. Egy kérdést tehet fel, az pedig az, hogy "Klábcárdja van?".
máj. 14. 10:05
13/19 anonim válasza:
Kérdező, azok a kolléganőid nem neveltek még kisgyereket?
Ha igen, akkor pontosan tudják, hogy ez ezzel jár. Ha nem, akkor meg kit érdekelnek? Ha nem voltak ilyen élethelyzetben, akkor úgyse értik meg.
De legtöbbször azok kárognak ilyenkor, akik annak idején elvárták, hogy az egész világ hozzájuk igazodjon, mert kisgyereket nevelnek, most meg mélyen utálnak mindenkit, aki helyett (ugyanilyen okból) helyt kell állniuk. Nekik az az alapvető bajuk a világgal, hogy dolgozni kell benne. :-)))
Vettek volna föl helyetted egy hatvanéves nőt, akinek egyszer lerobban a dereka és fél évig egyhuzamban táppénzen van. Akkor visszasírnának egy kisgyerekes anyukát.
máj. 14. 10:07
14/19 anonim válasza:
Mondja ezt egy 3 pipás 😅
máj. 14. 12:12
15/19 A kérdező kommentje:
Már mindenkinek nagyobb gyerekei vannak rajtam kívül, nyilván ők is átestek ezen az időszakon, mégis kapom az ívet.
máj. 14. 12:14
16/19 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy ha tudnak olyan csodaszert, amitől sose lesz beteg a gyereked, akkor nosza rajta, adjanak belőle. Te lennél a legboldogabb, ha nem lenne beteg a gyereked. Nem tudnak ilyet? Akkor meg mit pofáznak?
máj. 14. 12:27
17/19 anonim válasza:
#7! Aztán hogy ellenőriznéd, hogy ki nem akar és ki az, aki csak azt mondja, hogy nem akar, IQ bajnok?🤣
Inkább örülj, hogy ennyi ésszel még árufeltöltő lehetsz, ott is túlbecsültek.
Kérdező! Rossz oldalról közelíted meg a problémát. Nem azért kéne ezzel foglalkoznod, mert a kolléganők morognak, hanem, mert ennyi betegség nem normális egy 7 éves gyereknél. Nagyon szét van cseszve az immunrendszere. Minden tüsszentésre antibiotikumot kap esetleg?
máj. 14. 13:51
18/19 A kérdező kommentje:
Kb. 3 havonta kap antibiotikumot, ok nélkül nem írja fel az orvos, jó orvosunk van.
máj. 14. 13:54
19/19 anonim válasza:
Én attól érzem magam rosszul, hogy ennyit beteg a gyerek. Én vagyok otthon vele, mert a feleségem vállalkozása többet hoz és rosszabb ha az kiesik. Majd kinövik, vissza emlékszem, pl én is ilyen voltam. 31F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!