Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet itt ismerkedni komoly...

Lehet itt ismerkedni komoly csajokkal?

Figyelt kérdés

Akik hitelesek, igazmondóak, és nem csak a netes csetelésre lehet számítani tőlük.

Nem bánom azt se ha kicsit femcel, csak legyen őszinte, és lehessen vele felnőtt módjára haladni.

tegnap 17:00
1 2
 1/17 anonim válasza:

Lehet, de én a helyedben nem itt ismerkednék.

Egy próbát mindenesetre megér, nincs veszteni valód.

Sok sikert.

tegnap 17:36
 2/17 anonim válasza:

Én a komolyságot nem tudom összeegyeztetni ilyen szavakkal, mint: csaj, femcel.

Utóbbi mit jelent?

tegnap 17:42
 3/17 A kérdező kommentje:

#1 köszi.

#2 szerintem barátkozz a Google-lel, és az se árt ha kevésbé vagy nyelvtan-náci

tegnap 17:52
 4/17 anonim válasza:

Ha nyelvtannáci lennék, most belekötnék a helyesírásodba.

Pusztán megkérdeztem egy számomra ismeretlen szó jelentését.

De a reakciód árulkodó. :)

tegnap 18:05
 5/17 anonim válasza:
2. Az se a komolyság mércéje, hogy nulla infót adott meg magáról.
tegnap 18:16
 6/17 anonim válasza:
Femceleket találhatsz bőséggel a felnőtt párkapcsolatokba. Ott tobzódnak és dühöngenek, acsarkodnak napi szinten a szélsőséges feministákkal egyetemben, meg a többi megkeseredett népséggel. De ha te igazmondó és hiteles és komoly nőt keresel, akkor azt javaslom kicsit se érd be egy femcellel. El vannak szállva maguktól, lenéznek mindenki mást, és saját magukat az égig emelik. Aztán ahogy folyton pofára ejti őket az élet ezzel kapcsolatban is hogy nem azt kapják ami szerintük nekik jár, hát menetrendszerűen jönnek ide újra és újra gyűlölködni a férfiakra, mert nyilván ők a hibásak mindenért is, nem pedig önmaguk, és az idióta hozzáállásuk. Szerintem ezzel a kérdéssel is ide fogsz csalni párat, a rosszindulatú, nagyképű, öntudatos és másokra mutogató szövegekből majd felismerheted. De csak magamat tudom ismételni, a saját érdekedben is azt javaslom, hogy maradj távol tőlük.
tegnap 19:14
 7/17 A kérdező kommentje:

#4 kérlek ne kímélj, köss bele a nyelvtanomba! Ha már ennyit írtunk, legalább gyarapítsd az ország szellemi közvagyonát tudásom mívelésével. Amúgy vagy troll vagy, vagy incel, legkisebb eséllyel femcel. És ha annyi felnőttesség nincs benned hogy utánanézz mit jelent a szó, akkor talán nem illünk össze. Bár gondolom pasi vagy, így eleve esélyed sincs.

#5 Feltéttem egy eldöntendő kérdést. Aki nem érti, az úgyse tud rendesen válaszolni. Aki érti, annak pedig nem kell az önéletrajzom 3 oldalban taglalva minden dolgomat. Bár gondolom #4 vagy te is.

#6 köszönöm az intelmeket. Én se vagyok tökéletes, és valamennyire ki tudom terjeszteni a toleranciámat. Hiszek abban, hogy az ember képes idomodni, ha megvan a kellő motiváció. Ugyanakkor azt is tudom, hogy felnőtt korban ez már nagyon nehezen megy. De hátha... Ezért nem szeretnék senkit se esélytelennek billogozni ismeretlenül.

tegnap 20:07
 8/17 anonim válasza:
Persze, van kedvem ismerkedni. A kérdés csak az, hogy kivel, mert örülök, hogy te tudod, hogy kit keresel, de mi semmit nem tudunk rólad.
tegnap 20:18
 9/17 anonim válasza:
Én nem csodálom, hogy magányos vagy. Az is fogsz maradni.
tegnap 20:19
 10/17 anonim válasza:
A 3 oldalas önéletrajz, és egy pár szavas figyelemfelkeltő infómegosztás nem ugyanaz!
tegnap 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!