Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet itt ismerkedni komoly...

Lehet itt ismerkedni komoly csajokkal?

Figyelt kérdés

Akik hitelesek, igazmondóak, és nem csak a netes csetelésre lehet számítani tőlük.

Nem bánom azt se ha kicsit femcel, csak legyen őszinte, és lehessen vele felnőtt módjára haladni.

tegnap 17:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
Viccelsz? Itt? Normális nőt minimális eséllyel fogsz neten megismerni, itt pedig még minimálisabb eséllyel.
tegnap 20:42
 12/18 anonim válasza:

Annyi ostobaságot összehordott, hogy szerintem troll a kérdező.

tegnap 20:46
 13/18 A kérdező kommentje:

#10 az ígéretes csomagolás nem erősségem. Nem akarom,hogy bárki negatívan csalodjon bennem.

#9 senki nem mondta, hogy magányos vagyok.

#9 ha komoly nő lennél, már régen kérdezhetted volna privátban, ami érdekel. Kivéve ha irigy inceltroll vagy.

tegnap 20:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Szóval #8, ha komoly nő lennél...
tegnap 20:49
 15/18 anonim válasza:
Nem, nem értek veled egyet. Miért írnék privátba valakinek, akinek még az életkorát se tudom? Mellesleg, te se az enyémet. Ha te olyan komoly nőt keresnél, akkor te írtál volna nekem privátba a kommentem után, esetleg információkat magadról. Nem vágyok annyira kétségbesetten arra, hogy valaki olyannal ismerkedjek, akiről annyit tudok, hogy kapcsolatot keres, és ebből kiindulva nem értem a logikádat. Tényleg azt hitted, hogy kiírsz egy olyan kérdést, amiben minimálisan sem árulod el, hogy ki vagy te, és majd írni fognak a „komoly nők“?
tegnap 21:12
 16/18 anonim válasza:
Szerinted mit mond el rólad az, hogy még ismerkedni se tudsz normálisan? Alap, hogy amikor egy ilyet kiírsz, nem csak a saját igényeidet mondod el, hanem azt is, hogy te mit tudsz nyújtani egy kapcsolatban. Egyébként a kérdést is látva nagyon irónikusnak érzem, hogy pont te keresel „komoly“ társat.
tegnap 21:18
 17/18 anonim válasza:
Nem mondasz újat, pszichopaták mindenhol vannak.
tegnap 22:41
 18/18 anonim válasza:
Írtam üzenetet
ma 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!