Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit
tegyünk?
Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.
Nincs lakásom, az összeköltözésünk előtt albérletben éltem.
2021. máj. 11. 09:19
22/157 anonim válasza:
Napközben mennyit beszéltek vele úgy, hogy nincs a kezdetekben a telefon, nem a tévét nézitek közben, stb?
Szerintem szegény fiú egyszerűen magányos, és csak ilyenkor, este az ágyban figyeltek rá, ha bemegy hozzátok.
Gondolom igazán mély barátai sincsenek.
2021. máj. 11. 09:19
23/157 anonim válasza:
Jól van akkor ne szexeljetek. Inkább rettegjetek mindennap, hogy pont abban a fél órában fog random kigyulladni a ház. Egy 16 éves kamaszfiúnak vagy a felnőtt férfi férjednek kb fél perc lenne berúgni egy szobaajtót. Ennél 10 másodperccel rövidebb ideig tartana a kulccsal kinyitni és kimenekülni a lángoló házból. Kellemes szexmentes éveket kívánok!
2021. máj. 11. 09:21
24/157 anonim válasza:
Mi a fene baja lenne addig?
16 évesen????
3 gyerekünk van
15 éves, 12 éves, 5 éves.
Még ha fent is vannak , becsukjuk az ajtót, ha kész vagyunk kinyitjuk, mert azért még az 5 évesnek tényleg lehet olyan baja éjszaka, hogy átjön.
2021. máj. 11. 09:21
25/157 A kérdező kommentje:
Napközben dolgozunk, ő iskolában van, reggelente, esténként beszélgetünk vele, valamint tanulni is szoktam vele, segítek neki a németben vagy bármilyen leckéje van, amit nem tud, akkor abban, nincs elhanyagolva. Ellenkezőleg, sok barátja van, közülük többen szoktak nálunk aludni. Az anyukájával is igyekszem jó viszonyt ápolni, nem mindig csak a gyerekről beszélni vele, az ő férje viszont nem hajlandó velünk kommunikálni.
2021. máj. 11. 09:26
26/157 anonim válasza:
Mondd meg a férjednek, hogy oldja meg, mivel ő a gyerek apja. "Józsi légyszíves küldd ki a Bélát a szobából ma este, mert szexelni akarok veled. Ha nem vagy hajlandó ezt a kérdést valahogy rendezni, majd megoldom máshogy. Na pá." Én nem értem hogy lehetsz ennyire életképtelen.
2021. máj. 11. 09:29
27/157 anonim válasza:
20: De nem 4 éves!
16 évesen megoldja, amit egy 4 éves nem.
28/157 anonim válasza:
De most ezt úgy kell elképzelni, hogy este 11 órakor beront, és fél óráig beszél valamiről míg ti pucéran fekszetek a paplan alatt? Nem is kopog meg semmi? 🤔🤨
Én értem a te rossz élményed de ő már 16 éves nem pedig 4.
29/157 anonim válasza:
Szerintem is magányos és elhanyagoljátok teljesen, aludni sincs időtök, akkor kétlem hogy a gyerekre lenne.
Mégis milyen tini rontana be az apjához, aki épp szexelni készül?Nem kíváncsi semelyik szülője nemiszervére vagy bármilyen pózban megpillantani, hogy hogyan döngeti apa pótanyut. Kétlem, hogy ennek bárki önként kitenné magát. Inkább csak beszélgetni akarna veletek, mert a nap nagyrészében le van szarva, de nem realizálja a helyzetet, hogy ti szexelni akartok.
2021. máj. 11. 09:30
30/157 anonim válasza:
Szerintem meg esélyes, hogy direkt csinálja tényleg, azért egy 16 éves már nem hülye. 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!