Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.2021. máj. 11. 08:35
31/157 anonim válasza:
Újabb tök értelmetlen kérdés, minden megoldásra van egy kifogás. Kérdezem h minek akk a kérdés ha semmin nem vagytok hajlandóak változtatni?
32/157 anonim válasza:
Rohadt egyszerű. Hálószoba tabu. Nem megyünk be a másik szobájába csak úgy ha csukva az ajtó. Főleg nem jelentéktelen dolgokkal.
16 éves. Basszus, az apja tegye már helyre a gyereket!
33/157 anonim válasza:
Soha nem alszik az a gyerek? Hat nem tudom nekunk 3 gyerekunk van, es mindig meg tudtuk oldani. Furak vagytok.
34/157 anonim válasza:
Jobb is ha nem szexeltek. Komolyan azon aggodsz, hogy micsoda balszerencse tortenhet egy 16 eves kolyokkel fel ora alatt?!
vagy kimaradt egy resz, hogy valami betegsegben szenved az a csori gyerek?
35/157 anonim válasza:
zárjátok be az ajtót, illetve én a gyerek apjaként biztos mondanám a gyerekemnek, hogy szeretnék kettesben maradni a feleségemmel, vagy fáradtak vagyunk, hagyjon aludni. Ez az a helyzet amit mindeféleképpen meg kell a gyerekkel beszélni.
36/157 A kérdező kommentje:
Meg szeretnénk oldani a problémát, de nem úgy, hogy kizárjuk a hálóból, mint egy rosszcsont kutyát. Hétvégén, ha fél napra elmegy a barátaihoz, akkor tudunk kettesben lenni, olyankor szoktunk szexelni, viszont az utóbbi 1 évben ezek az alkalmak megritkultak, a neten tartotta a kapcsolatot a barátaival javarészt. Nincs semmi betegsége, viszont nagyon féltem őt.
2021. máj. 11. 10:02
37/157 anonim válasza:
Aha, szóval olyan hangszigetelő ajtótok van hogy ha dorombolne hogy ég a ház akkor nem hallanatok meg. Mert biztos a zár hangszigetel annyira. Akkor ne szexeljetek. Aki ilyen életképtelen mint ti annak nem is kellene szaporodnia.
38/157 anonim válasza:
Édes istenem
Ez már nevetséges 🤦♀️😂😂😂😂😂
39/157 A kérdező kommentje:
Próbálkozunk valami megoldást keresni, de semmi sem jön össze. Terveztünk, hogy lefoglalunk nyárra egy szállást, gondoltuk kicsit kettesben leszünk, közölte, hogy ő is akar jönni velünk nyaralni, nyilván nem fogjuk neki azt mondani, hogy nem jöhet.
2021. máj. 11. 10:07
40/157 anonim válasza:
Annyira utálom ezt a kérdezőtípust. Van egy full egyszerű probléma, érkezik egy csokor válasz 5 oldalon keresztül, mindenre van kifogás vagy simán nem reagál rá. De azért rezignáltan írkálja, hogy meg akarja oldani a problémát. Ez szerintem valami trollkodás, mert ilyen szerencsétlenkedés a világon nincs még egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!