Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex-barátommal lassan egy éve külön élünk de még mindig szeretjük egymást teljes szívünkből, de a családi körülmények ellehetetlenítik hogy együtt lakjunk, ti mit tennétek a helyemben?
Nagyon fiatalon összejöttünk én 17 voltam, pasim 16 éves, egy évre rá odaköltöztem hozzájuk, és 5 évig éltünk együtt. Ő a mamájával lakik ő nevelte fel, és mivel már nagyon beteges(el tudja látni magát, boltba vagy utcára csak nehezen tud menni, van hogy mentőt kell hívni hozzá) nem hagyhatja magára hogy külön költözzünk. Sajnos a mamája nem fogadott el, olyan fajta nőszemély akit nem érdekelnek az érvek vagy a tények, csak a bosszúság dől a szájából a nap 24 órájában. az első pár évben nem volt akkora probléma, próbáltunk túllépni rajta, de idővel nem bírja az ember és tönkrement benne a kapcsolatunk, és családi tragédia is rátett egy lapáttal. Próbáltuk elfelejteni egymást, fél évig nem is beszéltünk, de igy sem halványultak az érzések. Most ott tartunk hogy megpróbálnánk újra, mert iszonyúan szeretjük egymást, de hozzájuk nem költözhetek és albérletbe se mehetünk, mert nem hagyhatja magára aki felnevelte őt.
A kérdésem az lenne hogy ti a helyemben elvárnátok tőle, hogy velem összeköltözzön, és esetleg a mamát az egyik gyerekéhez költöztetni.? Én sem tudom hogy megtudnám-e tenni az ő helyében, aki felnevelt, és ilyen állapotban van, otthagyni. 24,L
Igen, az ilyet ott kell hagyni. Van neki gyereke, akit szintén felnevelt, és ugyanúgy tartozik azzal, hogy segíti a saját anyját. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy együtt is kell lakni.
Ha ez nem működik, akkor nem lesztek együtt. Vagy kivárjátok, amíg a nagyi eldobja a kanalat. Legfeljebb 50 éves korig találkozgattok titokban.
Márpedig dönteni kell!
Annak tudatában, hogy a pároddal együtt jár egy banya, aki pokollá fogja tenni az életed.
Amíg a barátod nem állítja le, és nem szab határokat, addig ez így marad. Ha tényleg ennyire szeretne, akkor ez nem okozna gondot. De nem tud elválni. Csak ő nem anyuci, hanem a nagyi pici fia. Mindig ő lesz a legfontosabb nő az életében, és te csak a második. Ha lenne gyerek, akkor a harmadik.
Így ennek semmi értelme. Engedjétek el egymást, és keressetek olyat, aki boldoggá tesz a szeretetével, és nem csak meggyötör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!