Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve vagyunk együtt, most szakítani akar, ő, aki soha nem volt ilyen mint mostanában. Nem akarom elveszíteni. Mit tegyek?
Aki menni akar, azt el kell engedni. Ráadásul ki is mondta, ami már egy komolyabb elhatározásra utal.
Szerintem mindegy, hogy van-e neki valaki más a háttérben vagy nincs, ne akarj olyan emberrel lenni, aki nem akar téged. Ha ő is akarna változni, mást mondanék, de így felesleges kapaszkodni.
Még van esélyed arra, hogy találj olyat, akivel lehet családod, de ha még húzod-halasztod, egyre kevesebb lesz. Bátorság. :)
jaj, mintha a 4 évvel ezelőtti önmagamat olvasnám. még a sztori is stimmel, csak én már javában elmúltam 30.
tegyél le arról, hogy visszaszerzed, és gondolj vissza, milyen volt az életes 6 évvel ezelőtt. mert ugyanolyan lesz ezután. a nap holnap is felkel:)
nyilvánvaló, hogy új nő van a dologban, ez nem is kérdés. a férfiak akkor fordulnak ekkorát. valószínűleg az új nő választás elé állította, és döntött.
nincs értelme kapálóznod, "megváltoznod", csak nevetségessé válsz. ezt méltósággal el kell viselned.
bármilyen döntése melletted csak látszólagos lesz. amint a mostani, vagy egy másik nő bekeményít, el fog hagyni. ne várd ezt meg, te szakíts vele most.
KB olyan lesz az életed nélküle mint előtte. Nem kell félni.
32/f
Én sokszor úgy bántam vele, ahogy nem kellett volna,mert biztos voltam benne, hogy nem veszíthetem el.
Itt rontottad el. Ő ezt megunta, és keresett helyetted mást. Most már elég fix az a kapcsolat, hogy át merjen lépni.
Hagyd a fenébe, megmondta, hogy szakított. Nem erőszakolhatod ki, hogy veled maradjon, ha ő nem akar, és a szakításhoz nem kell a beleegyezèsed. Legyen már benned annyi méltóság, hogy emelt fővel távozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!